Πρόσληψη 6 ατόμων για 4 ειδικότητες

0
3130

Την πρόσληψη έξι ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου, με αντίτιμο, για τέσσερις ειδικότητες αποφάσισε ο Δήμος Δράμας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Νεότητας Γεώργιος Παρασίδης.

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν είναι για τις παρακάτω ειδικότητες:
ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης και για εννέα μήνες.
ΔΕ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΤΡΕΙΣ ( 3) Από την υπογραφή της σύμβασης και για εννέα μήνες. ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης και για εννέα μήνες.
ΔΕ ΥΑΛΟΥΡΓΩΝ (βιτρώ) ΜΙΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης και για εννέα μήνες.
Ο αριθμός των προσληφθέντων θα καθοριστεί από τον αριθμό των αιτήσεων των ωφελουμένων. Η δαπάνη μισθοδοσίας των θέσεων αυτών θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά και μόνο από την καταβολή αντιτίμου που θα καταβάλουν οι ωφελούμενοι δημότες. Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και η προηγούμενη εμπειρία των υποψηφίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στον Δημοτικό Κατάστημα μέχρι 14/09/2018 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να καταθέσουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω Διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Βερμίου 2-1ης Ιουλίου γωνία 66133 ΔΡΑΜΑ Υπόψη κ. Στυλιανής Καραγιώργη (τηλ .επικοινωνίας 2521350677).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
Μαζί με την αίτηση θα υποβληθούν και τα σχετικά δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν τα απαιτούμενα για κάθε θέση προσόντα δηλαδή: – Τίτλος σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τις ειδικότητες: ΔΕ Φωτογράφων, ΔΕ Ζωγράφων, Αγιογράφος και ΔΕ Υαλουργών (βιτρώ). – Προϋπηρεσία – Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας – Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης – Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο και αναρτήθηκε τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων του.
Οι παραπάνω θέσεις θα καλύψουν τις ανάγκες διδακτικού προσωπικού του Κέντρου Νεότητας που όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο εκπαιδεύει σημαντικό αριθμό ενδιαφερομένων σε τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον η Αγιογραφία, η Ζωγραφική, η Φωτογραφία κλπ.
Η προσφορά άλλωστε του Δημοτικού Κέντρου Νεότητας “Γεώργιος Παρασίδης” είναι πλέον γνωστή εδώ και δεκαετίες πλέον αφού χάρη στο μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων του γι αυτό που κάνουν έχει καταρτίσει σε τομείς όπως αυτοί που περιγράψαμε και όχι μόνο, μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις που τους ενδιαφέρουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!