Αρχική Αθλητισμός Χάλκινο μετάλλιο για τις αθλήτριες του ΣΕΡΓ Δράμας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανσάμπλ...

Χάλκινο μετάλλιο για τις αθλήτριες του ΣΕΡΓ Δράμας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανσάμπλ Β. Ελλάδος

Διάκριση για την ομάδα του συλλόγου στον πρώτο αγώνα ανσάμπλ της σεζόν

0
9

Οι αθλήτριες του Συλλόγου Ενόργανης Ρυθμικής Γυμναστικής Δράμας (ΣΕΡΓ Δράμας) πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανσάμπλ Βόρειας Ελλάδας, το οποίο διεξήχθη, το διήμερο 27 και 28 Ιουνίου, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Ο αγώνας αποτέλεσε την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της φετινής σεζόν για τα ανσάμπλ, με την ομάδα του δραμινού συλλόγου να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που έχει προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η ομάδα ανσάμπλ του συλλόγου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με πέντε στεφάνια, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών, με την επιτυχία αυτή να αποτελεί καρπό της καθημερινής προσπάθειας, της πειθαρχίας και της άριστης συνεργασίας των αθλητριών, αναδεικνύοντας τη σημασία της ομαδικότητας στον αγωνιστικό αθλητισμό.
Η ομάδα αποτελούνταν από τις νεαρές αθλήτριες Χαριτωμένη Κινατζίδου, Ευγενία Κυπριτσή, Γρηγορία Λαμπριανίδου, Αναστασία Προκοπιάδου, Μαρία Τσίμπα και Μυρσίνη Παναγιωτοπούλου.
Η προπονήτρια, κ. Βασιλεία Κερατίδου, η οποία ήταν συνοδός της αποστολής, ανέφερε, μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας για αυτή τη νέα επιτυχία των αθλητριών: «Τα κορίτσια είχαν μία επιτυχημένη χρονιά μέσα στη σεζόν καθώς κατέκτησαν και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής. Ευτυχώς είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε καλά και για αυτόν τον αγώνα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο όργανο, το στεφάνι».
Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Ενόργανης Ρυθμικής Γυμναστικής Δράμας συνεχάρη θερμά τις αθλήτριες για τη διάκρισή τους, καθώς επίσης και τις προπονήτριες, αλλά και όλους όσους στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια και την εξέλιξη της ομάδας.
Η φετινή αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται για το ανσάμπλ, μετά τη διακοπή των θερινών διακοπών, με τις επόμενες διοργανώσεις να είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, όπου οι αθλήτριες του συλλόγου θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις τους και να διεκδικήσουν νέες σημαντικές διακρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!