Γιάννης Μπύρος: «Ας είμαστε σοβαροί κύριοι»

0
1666

Θέση για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας σχετικό με τον προβιβασμό – υποβιβασμό  πήρε ο Γιάννης Μπύρος. Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας χαρακτήρισε τραγελαφικό το γεγονός ότι η Super League είναι διατεθειμένη να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνει η Football League.

 Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό τριών ομάδων από τη Super League και τον 13ο να παίζει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Αυτό, ως φαίνεται, δεν άρεσε, καθώς οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας δεν αποδέχονται την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας και φέρονται διατεθειμένοι να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.

Είναι πράγματι τραγελαφικό το γεγονός αντί να προσφεύγουμε εμείς στα διαιτητικά δικαστήρια, διότι η απόφαση, ουσιαστικά και βάσει προκήρυξης, δεν μας ικανοποιεί, πηγαίνουν αυτοί! Όπως επίσης το να μην θέλουν να αγωνιστεί μία ομάδα τους, η οποία θα έχει τουλάχιστον διπλάσιο μπάτζετ από τις δικές μας, λόγω της διαφοράς των οικονομικών μεγεθών και πόρων των δύο κατηγοριών, με τον δεύτερο της δικής μας βαθμολογίας.

Έχω δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα πρέπει οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να στρέψουν σοβαρά το βλέμμα τους στη Football League. Δεν πρέπει να απαξιώνονται οι παράγοντες – επενδυτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων από το υστέρημά τους προσπαθούν να συντηρήσουν τους συλλόγους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, που ζουν από αυτή τη δουλειά τις οικογένειές τους. Ελπίζω κάποτε να εισακουστώ. Γι’αυτό κύριοι ας είμαστε σοβαροί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ