Ενισχύθηκαν οι εφημερίες

0
5145

Με επιπλέον ιατρικό προσωπικό από τον Ιούλιο το Νοσοκομείο Δράμας

Ενισχύθηκε με ιατρικό προσωπικό ο τομέας των εφημεριών του Νοσοκομείου Δράμας που όπως είναι γνωστό εξυπηρετεί ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πολιτών που δεν προέρχονται μόνο απο τον Νομό Δράμας.

Η ένταξη των πέντε επιπλέον γιατρών που μετακινούνται ή έχουν μετακινηθεί ήδη στη δύναμη εφημεριών του Νοσοκομέιου της Δράμας ενισχύει την δυνατότητα ανταπόκρισής του οργανισμού  στις υγειονομικές ανάγκες τις οποίες καλείται να εξυπηρετήσει.

Πολύ περισσότερο εαν ληφθεί υπ όψη ότι κατα την διάρκεια των τελευτάιων χρόνων (της οικονομικής κρίσης) έχουν πολλαπλασιαστεί οι πολίτες που απευθύνονται στις δομές της δημόσιας υγείας λόγω μικρότερου κόστους.

Οι πέντε επιπλέον γιατροί προέρχονται απο τις δομές και τα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ που λειτουργούν στο Νομό Δράμας

Πιο συγκεκριμένα  με απόφασή του Διοικητή  της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης τη μετακινούνται  οι παρακάτω αναφερόμενοι ιατροί του  ΕΣΥ και εντάσσονται  στο πρόγραμμα εφημεριών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας για το χρονικό διάστημα Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του 2018, ως εξής:

Η κα Θέκλα Τσουγκουζίδου, Επικουρική ιατρός ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας του ΚΥ Δράμας, θα μετακινείται τρείς (3) φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή και εώς δέκα (10) εφημερίες κάθε μήνα, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα,  Η κα Βικτωρία Μιχαηλίδου Επικουρική ιατρός, ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, του ΚΥ Δράμας, θα μετακινείται μία (1) φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, θα πραγματοποιεί εφτά (7) εφημερίες κάθε μήνα, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, Ο κ. Θεόδωρος Μπουγάς, Επικουρικός ιατρός, ειδικότητας Καρδιολογίας, του ΚΥ Δράμας, εντάσσεται στο πρόγραμμα εφημεριών για πέντε (5) εφημερίες κάθε μήνα, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, Η κα Ειρήνη Ζαβιάλοβα, Διευθύντρια ΕΣΥ, ειδικότητας Παιδιατρικής του ΚΥ Παρανεστίου, εντάσσεται στο πρόγραμμα εφημεριών για έξι (6) εφημερίες κάθε μήνα, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα,  Ο κ. Κωνσταντίνος Ευδωρίδης, Διευθυντής ΕΣΥ, ειδικότητας Οδοντιατρικής του ΚΥ Κάτω Νευροκοπίου, θα μετακινείται για δύο (2) φορές την εβδομάδα, ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Όπως έγινε γνωστό επίσης οι δαπάνες που θα προκύψουν από την πραγματοποίηση των εφημεριών των ιατρών και τα έξοδα μετακίνησης, (όπου απαιτούνται), θα καλυφθούν από το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ