17η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων – Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β. Ελλάδος 2022

0
1153

Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11.00′ στην Ανάπλαση


Αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.) την ερχόμενη Κυριακή στον χώρο της Ανάπλασης. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας αναμένεται να παρακολουθήσουν την προσπάθεια σημαντικών οδηγών από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σε αυτήν θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 έμπειροι οδηγοί. Η 17η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων θα ξεκινήσει στις 11:00’ και ο αγώνας μετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β. Ελλάδας 2022.
Οι δεξιοτεχνίες στη Βόρειο Ελλάδα έχουν μακρά παράδοση και ιστορία. Η πρώτη δεξιοτεχνία έγινε στην χωμάτινη πλατεία ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης το 1969, όπου γινόταν μέχρι το 1975.
Έπειτα από μια παύση αρκετών ετών, πήραν και πάλι εκκίνηση το 1989, όπως αναφέρει ο Ο.Φ.Α.Δ. στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Ο Κώστας Οικονομίδης είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία δεξιοτέχνης.
Από τότε γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη κατά περιόδους, κρατώντας πάντα σημαντικό αριθμό συμμετοχών και αποτελώντας για πολλούς το πρώτο βήμα εμπλοκής σε άλλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η φετινή χρονιά είναι η έβδομη του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Ελλάδας. Έχοντας ήδη διεξαχθεί οι τρείς πρώτοι, ο Ο.Φ.Α.Δ. ετοιμάζεται να διοργανώσει τον 4ο αγώνα του κυπέλλου στις 5 Ιουνίου στη φιλόξενη πόλη μας.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ