18μηνες θέσεις μερικής απασχόλησης στις αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού

Αφορούν τον τομέα της καθαριότητας

0
2052

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα προχωρήσει σε πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των υπηρεσιών της, συνολικά 73 ατόμων, με συμβάσεις έως 18 μηνών. Από αυτές οι 18 θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες της στην ΠΕ Δράμας.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν στην Δράμα είναι κατηγορίας ΥΕ και συγκεκριμένα: 3 θέσεις με τρίωρη απασχόληση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας ( Επιτελείο, Τμήμα Ασφάλειας, Τμήμα Τροχαίας), 2 θέσεις με πεντάωρη απασχόληση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας (Επιτελείο, Τμήμα Ασφάλειας, Τμήμα Τροχαίας), 1 θέση με τρίωρη απασχόληση στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου, 1 θέση με τρίωρη απασχόληση στο Αστυνομικό Τμήμα Νευροκοπίου, 1 θέση με τρίωρη απασχόληση στο Αστυνομικό Τμήμα Παρανεστίου, 1 θέση με τρίωρη απασχόληση στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου, 1 θέση με τρίωρη απασχόληση στον Έλεγχο Διαβατηρίων Εξοχής, 8 θέσεις με πεντάωρη απασχόληση στο προαναχωρησιακό κέντρο της Δράμας στο Παρανέστι.
Η κατάταξη των υποψηφίων θα καθορισθεί με βάση: τον χρόνο ανεργίας, τον αριθμό των τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τον αριθμό τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, τον αριθμό ανήλικων τέκνων, τις Μονογονεικές οικογένειες, την εμπειρία, την αναπηρία με ποσοστό τουλάχιστον 50%, την αναπηρία τέκνου, αδελφού, συζύγου.
Προτάσσονται έναντι των υπολοίπων υποψηφίων ανεξάρτητα των μονάδων που θα συγκεντρώσουν οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Ροδόπης, Ξάνθης, Έβρου και οι κάτοικοι του Δήμου της Θάσου. Στις περιοχές δηλαδή όπου προκηρύσσονται οι θέσεις.
Η αναλυτική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί στον τύπο και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας. Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει δέκα ημέρες μετά την τελευταία δημοσίευση της ανακοίνωσης που θα γίνει στις εφημερίδες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 8 και να την υποβάλλουν οι ίδιοι είτε εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στην Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στην περίπτωση της ταχυσδρομικής αποστολής των αιτήσεων το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που θα φέρει ο φάκελος αποστολής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, στην ιστοσελίδα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών αλλά και στα κατά τόπους ΚΕΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ