2ος στην Ελλάδα ο Μάρκος Καζάκος – 1ος στην Ελλάδα ο Βασίλειος Σπανδωνίδης στην κατηγορία κάτω των 12

0
978

Στο γρήγορο σκάκι (Blitz)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BLITZ 2021 που έγινε στο ξενοδοχείο Φιλίππειο της Θεσσαλονίκης.
Οι 9 μικροί σκακιστές και 5 ενήλικες του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας και της Ένωσης Σκακιστών Δράμας εκπροσώπησαν επάξια τους συλλόγους τους και γυρίζουν στη Δράμα με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες αλλά και μετάλλια, όπου πραγματοποιήθηκαν 12 αγώνες με χρόνο 3λ/παίκτη (+2δευτ/κίνηση). Ο Μάρκος Καζάκος μετά από την 2η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία κάτω των 18 και την 6η στην Ευρώπη κατέκτησε και την 2η θέση στην Ελλάδα στο γρήγορο σκάκι (blitz) δείχνοντας έτσι τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Καταπληκτική πορεία είχε και ο 12χρονος Βασίλειος Σπανδωνίδης που τερμάτισε 1ος στην Ελλάδα στην Κατηγορία κάτω των 12. Αλλά και οι υπόλοιποι σκακιστές των συλλογών πήραν πολύ καλές θέσεις και αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους.
Όλοι οι παραπάνω μαθητές είναι παιδιά του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας και της Ένωσης Σκακιστών Δράμας που με συνεχείς δραστηριότητες προσπαθούν να φέρουν όλο και περισσότερα παιδιά κοντά στο σκάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ