34 θέσεις τακτικού προσωπικού σε Δράμα, Δοξάτο, Προσοτσάνη

Οι ειδικότητες που περιλαμβάνει ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων στους τρεις δήμους

0
3511

Συνολικά 34 θέσεις τακτικού προσωπικού περιλαμβάνει ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων των τριών Δήμων, Δράμας, Δοξάτου και Προσοτσάνης όπως προκύπτει από τις συνεδριάσεις των Οικονομικών Επιτροπών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στους τρεις από τους πέντε δήμους του Νομού.
Στο Δήμο Δράμας σε συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να εγκρίνει 23 αιτήματα πρόσληψης στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού τακτικού προσωπικού.

Την ίδια ώρα στον Δήμο της Δράμας οι κενές οργανικές θέσεις τακτικού προσωπικού είναι 36 και προβλέπεται ότι θα υπάρξουν 4 αποχωρήσεις εντός του 2020.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Προσοτσάνης ενέκρινε για το 2020 στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού τακτικού προσωπικού 8 θέσεις τακτικού προσωπικού και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δοξάτου ενέκρινε 3 θέσεις τακτικού προσωπικού για το ίδιο έτος.

Ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Δράμας για το 2020 αφορά τις εξής θέσεις
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 θέση,
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 θέση,
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 3 θέσεις,
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 θέση,
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 θέση,
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 3 θέσεις,
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 10 θέσεις,
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 θέση,
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1 θέση,
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1 θέση.

Αντίστοιχα στον Δήμο Προσοτσάνης οι θέσεις που εγκρίθηκαν στον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων είναι:
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 1 θέση,
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1 θέση,
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 θέση,
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1 θέση,
ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1 θέση,
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1 θέση,
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 θέση,
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 θέση.
Επίσης στον Δήμο Δοξάτου οι θέσεις που εγκρίθηκαν στον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων προκειμένου να υποβληθεί αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών είναι:
1 θέση ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,
1 θέση ΔΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ –ΕΞΟΔΩΝ
1 θέση ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ.


Με σχετική εγκύκλιο το Υπουργείο Εσωτερικών είχε θέσει ως προθεσμία οριστικοποίησης υποβολής προγραμματισμού για προσλήψεις τακτικού προσωπικού την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, καλώντας τους δήμους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το έτος 2020.
Υπενθυμίζεται ότι τα κενά που υπάρχουν σήμερα σε όλους τους δήμους λόγω αποχωρήσεων και συνταξιοδότησης προσωπικού αλλά και λόγω των περιορισμών που συνεχίζουν να υπάρχουν τα τελευταία χρόνια για τις προσλήψεις νέου μόνιμου ή τακτικού προσωπικού. Ειδικότερα στον Δήμο Δράμας τα κενά σε τομείς όπως η υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου είναι ιδιαίτερα αισθητά και τα τελευταία χρόνια καλύπτονται παροδικά μέσω των προγραμμάτων της Κοινωφελούς Εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ