400 πολίτες-εθελοντές το «κλειδί» της επιτυχίας του VIA EGNATIA RUN 2019

0
1520

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, η τιμητική εκδήλωση για τους συμμετέχοντες εθελοντικά και θεσμικά στο 4ο VIA EGNATIA RUN που διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.
Τετρακόσιοι συνολικά εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και μεμονωμένοι πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στην ασφαλή διοργάνωση της μεγάλης αθλητικής γιορτής του Έβρου, τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς με το μετάλλιο της Νίκης της Σαμοθράκης και έλαβαν έπαινο συμμετοχής.
Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Σας ευχαριστώ που επιλέξατε να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας του VIA EGNATIA RUN αφιερώνοντας μέρος του πολύτιμου χρόνου σας. Κάθε σημείο εθελοντικής προσφοράς είναι σημαντικό για την ασφαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσπάθειας των δρομέων. Εμείς, ως Οργανωτική Επιτροπή σχεδιάζουμε και προνοούμε, αλλά χρειαζόμαστε όλους εσάς για να υλοποιήσουμε κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται. Η επιτυχία του VIA EGNATIA RUN οφείλεται στην αφοσίωση και στην αγάπη όλων μας για αυτή τη διοργάνωση», και ανανέωσε το ραντεβού για το 5ο VIA EGNATIA RUN στις 10 Μαΐου 2020.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Διοικητής Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αθανάσιος Δαγκάλης, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Λυμβαίος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Έβρου Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ» Ιωάννης Τοπτσής, η Μαρία Κυριακίδου, αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ» στην κολύμβηση και την επιτραπέζια αντισφαίριση, οι ομιλητές της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του VIA EGNATIA RUN με θέμα «Άτομα με Αναπηρίες και Αθλητισμός» Δάφνη Δεληγιάννη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Υπεύθυνη προπονήτρια όλων των αθλημάτων στον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», Χρήστος Γιαννακάκης, Φυσιοθεραπευτής MSc, Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ΝΠΔΔ, Βασιλική Δαλάτση, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, μέλος του Παραρτήματος Θράκης της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας, εκπρόσωποι όλων των εθελοντικών φορέων και ομάδων, ανεξάρτητοι εθελοντές και εθελοντές υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ