Αρχική Δράμα 50 νέοι εθελοντές του ΕΕΣ στη Δράμα

50 νέοι εθελοντές του ΕΕΣ στη Δράμα

Πλήθος κόσμου στην τελετή ορκωμοσίας που έγινε με την παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τ. Χατζηβασιλείου

0
19

Η τελετή απονομής πτυχίων στους νέους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026, στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.
Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος εξήρε το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο και τη διεθνή δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση απέστειλε ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος, οι τρεις βουλευτές του Νομού Δράμας κ.κ. Δ. Κυριαζίδης, Τ. Νικολαΐδης και Θ. Ξανθόπουλος, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρ. Τοψίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μ. Μουρβετίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλ. Παναγιωτίδης, οι δήμαρχοι Δράμας και Δοξάτου κ.κ. Γ. Παπαδόπουλος και Γ. Βογιατζής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δ. Αβραμίδου, η διοικήτρια του ΓΝ Δράμας κ. Θ. Καρατζόγλου, η αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ. Κ. Χατζηδημητρίου, εθελοντές του ΕΕΣ από τη Δράμα και τις γύρω πόλεις, καθώς και πλήθος κόσμου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Χαραλαμπίδης, καθώς και η σύζυγός του κ. Ελισάβετ Γιαννωτάκη, για την πολυετή προσφορά τους στα κοινά και στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.

 

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!