Αρχική Αθλητισμός 55 Μετάλλια και ο τίτλος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος για τον «Άρτεμις» Δράμας...

55 Μετάλλια και ο τίτλος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος για τον «Άρτεμις» Δράμας στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Β. Κερατίδου: «Θέλουμε να ξαναφέρουμε του χρόνου μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μας»

0
114

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Δράμα, το τριήμερο 3-6 Απριλίου, το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, με τον Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής «Άρτεμις» Δράμας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Οι αθλήτριες του συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και κατακτώντας συνολικά 55 μετάλλια και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στην κατηγορία Γυναικών.
Η διεξαγωγή των αγώνων αποτέλεσε πρωτοβουλία του «Άρτεμις» Δράμας, ο οποίος με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και της ΑΜΚΕ Μπουδουρόγλου, καθώς και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και τον Δήμο Δράμας, κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά στην πόλη μια τόσο σημαντική πανελλήνια διοργάνωση.
Ο σύλλογος ανταποκρίθηκε με επιτυχία στον απαιτητικό διπλό ρόλο του διοργανωτή και του διαγωνιζόμενου, φέρνοντας εις πέρας μια μεγάλη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών. Οι αγώνες κύλησαν ομαλά, χωρίς προβλήματα, με άρτια οργάνωση και εξαιρετικό συντονισμό σε όλα τα επίπεδα.
Στη διάρκεια του τετραημέρου συμμετείχαν περισσότερες από 850 αθλήτριες από 32 πόλεις όλης της χώρας, μετατρέποντας τη Δράμα σε επίκεντρο της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, με τους γονείς, τους εκπροσώπους των αρχών και τους φίλους του αθλήματος να δημιουργούν μια ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
Αγωνιστικά, ο σύλλογος «Άρτεμις» Δράμας είχε εξαιρετική παρουσία και σημαντικές διακρίσεις. Στην κατηγορία γυναικών, η ομάδα του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, κατακτώντας τον φετινό τίτλο που χαρίζει σημαντική μοριοδότηση στις νεαρές αθλήτριες. Παράλληλα, η ίδια ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο short program και την 1η θέση με χρυσό μετάλλιο στο long program.
Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν και στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, με την ηλικιακή ομάδα 12-14 να κατακτά την 1η θέση στο long program, ενώ η ομάδα 10-12 ετών κατέκτησε την 1η θέση στο long program, με δεύτερη ομάδα της ίδιας κατηγορίας να καταλαμβάνει τη 2η θέση. Η ομάδα 8-10 ετών ανέβηκε επίσης στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση στο long program, ενώ η ομάδα 6-8 ετών κατέκτησε την 3η θέση. Την πολύ καλή συνολική παρουσία του συλλόγου συμπλήρωσε και η 8η θέση στην κατηγορία 14-16 στο long program.
Η επιτυχημένη διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχουσες ομάδες και συνοδούς, ενώ παράλληλα ανέδειξε τη Δράμα ως πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Για τον «Άρτεμις» Δράμας, το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή, τόσο για τις αγωνιστικές εμφανίσεις των αθλητριών του όσο και για την άψογη διοργάνωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Όπως ανέφερε σε συνομιλία μας και η προπονήτρια του συλλόγου, Βασιλεία Κερατίδου: «Είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις. Είμαι τρισευτυχισμένη. Όλος αυτός ο αντίκτυπος των μεταλλίων που πήραμε, ειδικά ο τίτλος της Πρωταθλήτριας Ελλάδας, από μόνος του με κάνει τρισευτυχισμένη. Βέβαια και τα παιδιά και εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τα παιδιά αγωνίστηκαν εδώ στον τόπο τους και πραγματικά, ήταν φοβερές. Ο παλμός στην κερκίδα ήταν απίστευτος. Τα παιδιά πήραν πολύ μεγάλη ενθάρρυνση από όλον αυτόν τον κόσμο στην κερκίδα. Η όποια κούραση από τη διοργάνωση καλύπτεται από τη χαρά που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Ελένη Μακρή, την Αθηνά Αντωνιάδου, την Ειρήνη Παπασταφίδα, τον πρόεδρο μας Πολυμέρη Κερατίδη που στάθηκε βράχος όλο αυτό το διάστημα δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Μακάρι να συνεχίζουμε δυνατά και να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον για ολοένα μεγαλύτερους στόχους. Το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον. Κατακτήσαμε τον τίτλο. Δεν σταματάμε, όμως εδώ. Έχουμε βλέψεις για το μέλλον. Το όραμα μας είναι μεγάλο. Θέλουμε να ξαναφέρουμε του χρόνου μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!