5ο Φιλανθρωπικό Gala Χορού στην Δράμα

0
2744

Για την αγορά 2 απινιδωτών στα σχολεία Νευροκοπίου και Παρανεστίου

Mε σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για ακόμη ένα σημαντικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί το «5ο Φιλανθρωπικό Gala Χορού» που διοργανώνεται από το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών μαζί με τις Σχολές Χορού της πόλης μας.

Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ η πρόεδρος του Εθελοντικού Σωματείου “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” κ. Ελένη Στέφου, το Σωματείο διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Gala Χορού το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά 2 απινιδωτών για τα σχολεία του Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου. Η διοργάνωση γίνεται με την συνεργασία της σχολής σχολή χορού της Βίκυς Ακκασιάδου, της σχολής χορού Audition της Μαρίας Παπαδοπούλου, επίσης σε συνεργασία με τα Κέντρα Μπαλέτου Pirouette της Έλενας & Κωνσταντίνας Νότα, την Σχολή Χορού της Έλενας Αγγέλοβα Καλφοπούλου & Λαμπρινής Καλφοπούλου και την Σχολή Χορού της Κυριακής Ιωαννίδου, οι οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο αφιλοκερδώς. Η τιμή του εισιτηρίου 3€
Η πρωτοβουλία διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια σημαντική δράση του σωματείου “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” η ιδέα προέκυψε όταν διαπιστώθηκε η δυνατότητα να δημιουργηθούν δράσεις επωφελείς για το κοινωνικό σύνολο με την συμμετοχή σχολών χορού της πόλης, μέλη των οποίων συμμετέχουν και στο σωματείο “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ”. Σε αυτή την λογική προέκυψε και η ιδέα του πρώτου Φιλανθρωπικού Γκαλά πριν από πέντε χρόνια. Η λογική αυτών των δράσεων είναι να εξασφαλίζονται τρόποι οι οποίοι θα λύνουν προβλήματα κυρίως σε δομές που έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και έχουν γίνει αρκετές φορές δωρεές στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, υπήρξε βοήθεια επίσης μέσα από αυτές τις δράσεις και προς τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων & φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Δράμας “Αλκυόνη”. Ταυτόχρονα το σωματείο έχει να επιδείξει σημαντική δραστηριότητα με σειρά ακόμη δράσεων μέσα στην πόλη της Δράμας που περιελάμβαναν παρεμβάσεις αισθητικής βελτίωσης και εικαστικής παρέμβασης μέσα στην πόλη όπως στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, έγινε καθαρισμός στον Περιφερειακό του Κορυλόβου, πραγματοποίησε προβολές στον θερινό Κινηματογράφο “Αλέξανδρος” με σκοπό την περαιτέρω προβολή του Φεστιβάλ Ταινιών Δράμας κ.ο.κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ