Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου διοργανώνεται από τον Όμιλο Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.) η 9η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδος και αποτελεί τον πρώτο αγώνα του θεσμού.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, το σύνολο της διαδρομής της ανάβασης είναι 6,4 χιλιόμετρα και θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη, 3,2 χιλιομέτρων το καθένα. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν 2 φόρες τη διαδρομή του Κορυλόβου και για την κατάταξή τους θα ληφθούν υπόψη και οι δύο χρόνοι που θα πραγματοποιήσουν, οι οποίοι θα υπολογιστούν αθροιστικά.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (Σ.Δ.Δ.Α.).
Περισσότερες πληροφορίες για τα έπαθλα και τα διαδικαστικά του αγώνα, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα με Δελτίο Τύπου που θα εκδώσει ο Ο.Φ.Α.Δ.
[…] post 9η Ανάβαση Κορυλόβου –Κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδος appeared first on Χρονικά της […]