Αρχική Αθλητισμός Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο για τον ΚΟΔ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου...

Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο για τον ΚΟΔ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεσαίας Απόστασης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης TRIMAN 2026 στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης

0
32

Σημαντικές διακρίσεις και δυναμική παρουσία είχε η τριαθλητική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεσαίας Απόστασης 2026, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της διοργάνωσης TRIMAN 2026 το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του δραμινού συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση, καταγράφοντας αξιόλογες επιδόσεις και κατακτώντας σημαντικές θέσεις στο βάθρο στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.
Στο απαιτητικό αγώνισμα Triman Half-Iron Triathlon, που περιλάμβανε 1,9 χλμ. κολύμβησης, 90 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ. τρεξίματος, συμμετείχαν τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας.
Στον αγώνα ξεχώρισε ο Πέτρος Γιάγκου, ο οποίος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 55-59 τερμάτισε με χρόνο 5:09:55, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική διάκριση για τον σύλλογο.
Εξαιρετική ήταν και η παρουσία της Ευαγγελίας Χατζήογλου, η οποία στην κατηγορία γυναικών ηλικίας 30-34 ολοκλήρωσε τον αγώνα με χρόνο 5:35:20 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας της.
Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Φαϊτατζίδης στην κατηγορία ανδρών 50-54 σημείωσε χρόνο 5:13:31 και ο Άγγελος Κυριακίδης, αγωνιζόμενος επίσης στην ίδια κατηγορία, τερμάτισε σε 5:26:06, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ισχυρό ανταγωνισμό, ενώ ο Αχιλλέας Ρίζος στην κατηγορία ανδρών 33-38 ολοκλήρωσε τον αγώνα με χρόνο 6:20:13, επιβεβαιώνοντας τη μαχητικότητα και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας σε ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα αντοχής.
Παράλληλα, την παρουσία του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στη διοργάνωση ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία και η Δέσποινα Τσιτλίδου, η οποία συμμετείχε στον αγώνα Trifast Triathlon, που περιλάμβανε 750 μέτρα κολύμβησης, 20 χλμ. ποδηλασίας και 5 χλμ. τρεξίματος. Η αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας αγωνίστηκε στην κατηγορία γυναικών 50-54, τερμάτισε με χρόνο 1:33:47 και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της.
Οι επιτυχίες των αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας επιβεβαιώνουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται στο τμήμα τριάθλου, αλλά και το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών, οι οποίοι συνεχίζουν να εκπροσωπούν επάξια τη Δράμα σε πανελλήνιες διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!