Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας: Ανακοίνωση

0
2069

Η Α.Ε Αμπελοκήπων Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνένωση όλων των τμημάτων της ακαδημίας με τα αντίστοιχα του ΠΑΟΚ Δράμας. Κατά συνέπεια, για την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας θα χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις στο Δ. Κραχτίδης καθώς και στο Μικροχώρι.
Άμεσα θα ξεκινήσουν εργασίες στις κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και επανασπορά στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ Δράμας. Παράλληλα, θα υπάρξει ιδιωτικό λεωφορείο 20 θέσεων που θα εκτελεί τις μετακινήσεις των τμημάτων σε προπονήσεις και αγώνες εντός και εκτός νομού. Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας που θα συμμετέχει στη Β κατηγορία της ΕΠΣ και θα στελεχωθεί κυρίως με παιδιά της ακαδημίας με σκοπό την ομαλή ένταξή τους από το παιδικό στο ανδρικό πρωτάθλημα. Προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Τσιακίρης με γυμναστή τον Κώστα Ορφανίδη.
Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των ακαδημιών, τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Χρήστος Τσιακίρης.
Το προπονητικό επιτελείο θα απαρτίζεται από διπλωματούχους προπονητές και συγκεκριμένα:Κ16 (2005) Ορφανίδης Κώστας Κ14 (2006)Τεγξίζογλου ΝτίνοςΚ12 (2007-8)Τσιακίρης ΧρήστοςΚ10 (2009-10)Παντζαρίδης ΗλίαςΚ8 (2011-12)Ρέντος ΦάνηςΚ6 (2013-14)Κεραμυδά ΣοφίαΓυναικείο τμήμα Κεραμυδά ΣοφίαΠροπονητές τερματοφυλάκων:Ιατρού ΑνέστηςΔαύκος Κώστας
Τέλος, σημαντικό βήμα σε ό,τι αφορά την προώθηση-εξέλιξη των παιδιών είναι η λειτουργία του προπονητικού προγράμματος υπό την επίβλεψη-υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε Πέμπτη στο επίσημο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ Δράμας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ