Α.Ε. Κ. Βρύσης: Έφυγε «σαν φίλος» ο Δημήτρης Βασιλειάδης

0
692

Φίλιπποι Δοξάτου: Ανανέωσε ο Στράτος Κονταξής


Καθώς ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα της Δράμας, ξεκινά ο προγραμματισμός των ομάδων για τη νέα περίοδο. Κάποιοι προπονητές ανανεώνουν τη συνεργασία τους, ενώ κάποιοι άλλοι αποχωρούν κάτω από καλές ή κακές συνθήκες.

Στους Φιλίππους Δοξάτου, οι διοικούντες της ομάδας, μετά τη σωτηρία του συλλόγου και την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δ., ήταν λογικό να κρίνουν επιτυχημένο το έργο του Στράτου Κονταξή και να του προτείνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, συνεκτιμήθηκε ότι αυτή η παραμονή ήρθε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και με πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Οι δύο πλευρές έδωσαν αμέσως τα χέρια στο ραντεβού που έγινε, ενώ τάχιστα ξεκίνησε και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου. Αποφασίσθηκε να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις όπου είχε πρόβλημα, ενώ το «πρώτο ραντεβού» δόθηκε για τις 25 Ιουλίου με την έναρξη της προετοιμασίας.

Αντίθετα με την ομάδα του Δοξάτου, στην Α.Ε. Καλής Βρύσης, παρά το γεγονός ότι και εδώ είχαμε την παραμονή της ομάδας στην Α’ Ε.Π.Σ.Δ., η συνεργασία με τον Δημήτρη Βασιλειάδη δεν θα συνεχισθεί μετά από κοινή απόφαση. Το «λιοντάρι», όπως είναι το προσωνύμιο του Δραμινού τεχνικού, δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και η απόφασή του έγινε σεβαστή από τη διοίκηση. «Φεύγω σαν φίλος, από τη Α.Ε. Κ. Βρύσης» ήταν η δήλωση του Δημήτρη Βασιλειάδη στα «Χρονικά». Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Δ.Σ. της Α.Ε. Κ. Βρύσης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ήδη έχουν γίνει επαφές με δύο-τρεις προπονητές, χωρίς όμως ακόμα να έχει παρθεί η απόφαση για το ποιος θα είναι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας στην επόμενη σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ