Α.Ε. Καλαμπακίου: Αλέξης Αλεξέρης: «Ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με 16 ποδοσφαιριστές. Έκανα πρόταση στον Λάζαρο Μουρατίδη για να συνεχίσει. Οποιαδήποτε οφειλή υπάρχει θα εξοφληθεί άμεσα»

0
516

Αν και τις επόμενες ημέρες αναμένονται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ομάδα της Α.Ε. Καλαμπακίου ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου και πιθανότατα εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, Αλέξης Αλεξέρης, προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Τάφα Μανώλη, Μαυροβασίλη Γιάννη, Αγγελόπουλο Θέμη, Λεονταρίδη Κώστα, Δεμενελούδη Κώστα, Διαμαντή Σάββα, Μίλο Ηλία, Καρασσάβα Νίκο, Σαββίδη Γιώργο, Γιουσούφογλου Ερκαλ, Ισαάκου Ιορδάνη, Στρατηγέλη Χρήστο, Παπαδόπουλο Πάρη, Ελευθεριάδη Σταύρο, Κυριαζάκη Γιώργο, Ποιμενίδη Ζήση.
Ο κ. Αλεξέρης ανακοίνωσε επίσης ότι προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι: Γιουσούφογλου Ντίνος και Τρακαντζάκης Στράτος, ενώ γνωστοποίησε και την πρόταση που έκανε στον Λάζαρο Μουρατίδη για να συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου και τη νέα σεζόν. Μία πρόταση που θα μελετήσει τις επόμενες ημέρες ο δραμινός τεχνικός και θα απαντήσει έγκαιρα. Λογικά, ο κ. Μουρατίδης, ίσως περιμένει λίγες ημέρες για να δει την εξέλιξη των εκλογών και το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί, αν όμως εκλεγεί πρόεδρος και πάλι ο Αλέξης Αλεξέρης θεωρείται βέβαιο ότι η απάντησή του θα είναι θετική.
Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τη λήξη της σεζόν, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις του κ. Αλεξέρη, αναμένεται να τακτοποιηθούν εντός των επόμενων ημερών και σίγουρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε οφειλή η οποία θα μεταφερθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ