Α’ ερασιτεχνική ΕΠΣ Δράμας: Επιστροφή στα γήπεδα για τη Δράμα

0
3422

Ύστερα από πολλούς μήνες απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας του κωρονοϊού, έφτασε η στιγμή που οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θα γυρίσουν επιτέλους στα γήπεδα. Το πρωτάθλημα, πλέον, θα περιέχει 18 ομάδες και όχι 14 όπως την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Το Σαββάτο, λοιπόν, 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας με 9 αγώνες και οι ομάδες υπόσχονται να μοιράσουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της Δράμας.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι:
Α.Ε.ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΦΙΛΛΙΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ- Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Η κατάσταση των ομάδων

Α.Ε.ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Το Καλαμπάκι έχει χτίσει μια νέα ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, τους οποίους θέλει να προωθήσει. Η ομάδα έπειτα από αρκετό καιρό προετοιμασίας έχει φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο και αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστική στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα δήλωσε πως στην πρεμιέρα έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο και θα παλέψει για τη νίκη αλλά και πως σε κάθε παιχνίδι θα παίζει για την νίκη.
Η ομάδα του Βώλακα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει δουλέψει σκληρά σε μια περίοδο προετοιμασίας 7 εβδομαδών και δηλώνει έτοιμη για το ματς της 1ης αγωνιστικής.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
Η Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ φέτος σημαδεύει ψηλά, έχοντας ενισχυθεί σε θέσεις που είχε ανάγκη. Ύστερα από μια δυναμική προετοιμασία όπου έχτισε μια καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα των Κυργίων είναι αισιόδοξη πως μπορεί να διεκδικήσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις.
Η Δόξα Πετρούσας για φέτος έβαλε τον πήχη της στο τέρμα, καθώς θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά αλλά και το κύπελλο της ΕΠΣ. Ο κορμός της ομάδας είναι σχετικά ίδιος, με τη διαφορά ότι έγιναν μόνο λίγες μεταγραφικές κινήσεις.

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
Ο ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ είναι μια καινούργια ομάδα στην κατηγορία και φιλοδοξεί να κάνει μια αξιοπρεπής εμφάνιση στο πρωτάθλημα, γι΄ αυτό και προετοιμάζεται κατάλληλα για την πρεμιέρα.
Από την άλλη το Αρκαδικό είναι μια πλήρης ομάδα, που θα στηριχθεί κυρίως σε έμπειρους παίκτες, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και νέα παιδιά από τις ακαδημίες του Αίαντα που ανέβηκαν στην μεγάλη ομάδα. Το Σαββάτο η ομάδα του Αρκαδικού θα πάει στην Νέα Κρώμνη χωρίς προβλήματα και θα παίξει για να κερδίσει.

ΑΕ Κ. ΒΡΥΣΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Στην Καλή Βρύση η κατάσταση είναι αρκετά καλή, υπάρχουν βέβαια και μερικά προβληματάκια στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες, αλλά αυτά θα διορθωθούν μέσα από τις προπονήσεις. Παρόλα αυτά η ομάδα της Καλής Βρύσης δηλώνει πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Χωριστή φέτος έχει κάνει σημαντικές προσθήκες και θέτει υψηλούς στόχους. Η ομάδα αναφέρει πως στην πρεμιέρα οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες 100% καθώς είναι πρώτο ματς ύστερα από μια μεγάλη διακοπή. Παρόλα αυτά η Χωριστή, αν και παίζει εκτός έδρας, θα παλέψει για τη νίκη και στο τέλος του ματς θα κάνει τον απολογισμό της.

ΦΙΛΛΙΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
Η Δόξα Αντ. Καστρινός επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣ μετά από 2 χρόνια και έχει στόχο να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να αναδείξει νέους παίκτες. Το ρόστερ της παραμένει ίδιο καθώς όλοι οι περσινοί παίκτες της έχουν ανανεώσει, αλλά πέρα από αυτό ενισχύθηκε δυναμικά αποκτώντας 6 νέους παίκτες.
Στο Δοξάτο τα ευχάριστα νέα είναι ότι στην έδρα του έγινε πάλι γήπεδο και μπορεί να ξαναφιλοξενήσει ομάδες και να γίνουν αγώνες.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Το Φωτολίβος απέκτησε νέο προπονητή τον Μαχαιρίδη, ενώ σχεδόν όλος ο περσινός κορμός παρέμεινε ίδιος. Στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια καλή πορεία και να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να ξανακινδυνεύσει για υποβιβασμό όπως τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, μεγάλο πλήγμα για την ομάδα ήταν το γεγονός ότι φέτος δεν έγινε το πανηγύρι, μια εκδήλωση από όπου εκεί κέρδιζε αρκετά έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.
Ο Άγιος Αθανάσιος έπειτα από την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία της Δράμας, θέλει να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα αντάξια του ονόματός της. Αποκτήθηκαν κάποιοι νεαροί παίκτες ώστε να δώσουν ώθηση στην ομάδα.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Το Νευροκόπι θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί ως ακαδημία νεαρών παικτών και θα συνεχίσει με την ανάδειξη νέων ταλέντων. Το Νευροκόπι έπαιξε πολλά φιλικά παιχνίδια, φέρνοντας μάλιστα και θετικά αποτελέσματα, οπότε θα περιμένουμε μία ταλαντούχα νεανική ομάδα στην πρεμιέρα.
Η Προσοτσάνη φέτος, έχει στόχο την πρωτιά και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών κάτι που έκανε με επιτυχία πέρσι. Στην ομάδα ο κορμός είναι ίδιος και αποκτήθηκαν παίκτες μόνο σε θέσεις όπου υπήρχαν κενά.

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ υπήρχαν πολλές περιπέτειες, το ΔΣ άλλαξε ολοκληρωτικά με νέο Πρόεδρο και νέα μέλη. Αποκτήθηκε νέος προπονητής, ο Ιωάννης Ιωαννίδης, και ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, κυρίως μικρής ηλικίας. Επίσης αυτές τις μέρες κατάφερε να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή, έναν τερματοφύλακα ο οποίος λέγετε πώς είναι από τους καλύτερους στην περιφέρεια της Δράμας. Ο Αστέρας Καλλιφύτου έκανε προετοιμασία τρεις εβδομάδες και έπαιξε τρία φιλικά παιχνίδια. Έχασε τρεις φορές αλλά κατάφερε να βελτιωθεί σημαντικά και θέλει να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η Νέα Αμισός κράτησε το ίδιο μοντέλο, δηλαδή την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Τα Κουδούνια φέτος έχουν κάνει αρκετές προσθήκες για να δυναμώσουν το δυναμικό της ομάδας. Επίσης αρκετοί παίκτες του ανανέωσαν το συμβόλαιο στην ομάδα τους. Τα Κουδούνια θέλουν να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.
Στον Ξηροπόταμο νέος προπονητής είναι εδώ και καιρό ο Γιώργος Σαμαράς με βοηθό τον Παύλο Παυλίδη. Η ομάδα επέστρεψε ξανά στην Α΄ ΕΠΣ και θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, έχοντας κάνει και καλές προσθήκες. Ο Ξηροπόταμος έχει κάνει δυνατά φιλικά και έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πιστεύουν να είναι μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ