Αδελφοποίηση ομάδων «Γαία Δράμας» και «Γαία Volleyball Σπάτων – Αρτέμιδος»

0
5473

Σε κλίμα συγκίνησης και συνεργασίας επισημοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Μάιου 2020 η αδελφοποίηση μεταξύ του Αθλητικού Συλλόγου Γαίας Δράμας και του Αθλητικού Συλλόγου Γαία Volleyball Σπάτων – Αρτέμιδος.
Η διαδικασία της αδελφοποίησης μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησε από την αρχή του 2020 με αλλεπάλληλες επαφές και με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας και τη συμπόρευσή και προάσπιση των δικαιωμάτων στην άθληση, την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό και κοινωνικές δράσεις εν γένει.
Η Αδελφοποίηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετής μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων με τηλεδιάσκεψη λόγω πανδημίας.
Στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Αδελφοποίησης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. Γαία Δράμας κος Αθανάσιος Κάππας και ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. Γαία Σπάτων – Αρτέμιδος κος Θεόδωρος Καλούδης.
Αναλυτικά το κείμενο της αδελφοποίησης περιλαμβάνει τους στόχους της αδελφοποίησης:
1) Υποστήριξη καινοτόμων προσπαθειών εφαρμογής αθλητικών προγραμμάτων
2) Οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, συνεδρίων και δράσεων κατάρτισης που σχετίζονται με τους σκοπούς των Συλλόγων και επιμορφωτικών συναντήσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
3) Για την επίτευξη των ανωτέρω, θα επιδιωχθεί η ουσιαστικότερη συνεργασία και με τοπικούς φορείς καθώς και εισήγηση στα αρμόδια όργανα των Δήμων για τη βελτίωση και τροποποίηση της υπάρχουσας νομοθεσίας.
4) Στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης εντάσσεται παράλληλα η ενίσχυση του εθελοντισμού, βρίσκοντας τρόπους προσέλκυσης νέων ατόμων για άθληση.
5) Επιπλέον, τονίζετε από κοινού η αναγκαιότητα του « ευ αγωνίζεσθαι » και του αισθήματος «αθλούμαι και ψυχαγωγούμαι».
6) Πρόθεση και των δύο συλλόγων είναι η μεταξύ τους ανταλλαγές εμπειριών και γνώσεων σε σχέση με το αθλητικό πολιτισμικό υπόβαθρο των περιοχών τους και η συνδιοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων στη Δράμα και στην Αθήνα αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ