Αφιέρωμα στη φετινή πορεία του Φίλιππου Δοξάτου

0
2489

Το Δοξάτο τη φετινή χρονιά άρχισε προετοιμασία πιο αργά από όλες τις ομάδες φτιάχνοντας ομάδα στο παρά πέντε, μετά τη διοίκηση έκτακτης ανάγκης που συστάθηκε στα τέλη Αυγούστου. Προπονητής της ομάδας στα ξεκίνημα της χρονιάς ήταν ο νεαρός Πέτρος Σερέτης που έπαιξε παλιότερα στην ομάδα και έχει περάσει και από την Δόξα Δράμας στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής.
Το Δοξάτο τη φετινή χρονιά ξεκίνησε με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους σε ένα παιχνίδι που η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια γνωρίζοντας τελικά την εντός έδρας ήττα με 0-3. Τη δεύτερη αγωνιστική το Δοξάτο φιλοξένησε ταξίδεψε στο Μενοίκιο και στην Κ. Βρύση γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με 2-0, κάνοντας όμως μια καλή εμφάνιση.
Την 3η αγωνιστική η ομάδα του Πέτρου Σερέτη φιλοξένησε την ομάδα του Νευροκοπίου, σημειώνοντας τελικά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1. Την 4η αγωνιστική το Δοξάτο φιλοξένησε την ομάδα των Κυργίων χάνοντας τελικά στα σημεία με 0-1.
Την 5η αγωνιστική το Δοξάτο γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα από την Δόξα Πετρούσας με 8-1, φέρνοντας ανησυχία τότε στις τάξεις του συλλόγου. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Πέτρου Σερέτη παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο ντέρμπι με την Χωριστή παραχωρόντας όμως τελικά ισοπαλία 1-1.
Την 7η αγωνιστική το Δοξάτο φιλοξενήθηκε από την Καλλίφυτο, ομάδα που είχε παρόμοιους στόχους με αυτή του Πέτρου Σερέτη, με τους φιλοξενούμενους τελικά να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 1-2.
Στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το γειτονικό Καλαμπάκι, το Δοξάτο γνώρισε την ήττα με 0-2. Την 9η αγωνιστική το Δοξάτο φιλοξενήθηκε από τον Κεραυνό Αρκαδικού κάνοντας μια καλή εμφάνιση όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποια νίκη παραχωρώντας ισοπαλία 0-0.
Στη συνέχεια οι Φίλιπποι φιλοξένησαν την ισχυρή Προσοτσάνη κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση, χάνοντας τελικά όμως με 0-2. Την 11η αγωνιστική το Δοξάτο ταξίδεψε στον Βώλακα για να παίξει με την τοπική Δόξα χάνοντας τελικά με 4-0. Την 12η αγωνιστική το Δοξάτο φιλοξενήθηκε από το Φωτολίβος γνωρίζοντας αυτή την φορά την ήττα με 4-2.
Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου το Δοξάτο φιλοξένησε την αξιόλογη ομάδα της Νέας Αμισού, ομάδα που χτυπάει όλα τα παιχνίδια, χάνοντας τελικά με 0-3. Στην 14η αγωνιστική το Δοξάτο έπαιξε με την πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν που μας πέρασε Α.Ε. Αμπελοκήπων χάνοντας τελικά με 5-0.
Την επόμενη αγωνιστική, ο πάγκος της ομάδας ήταν ορφανός και χωρίς προπονητή. Η ομάδα του Δοξάτο φιλοξένησε την Κ . Βρύση, εκεί η ομάδα του Δοξάτου ήταν απελευθερωμένη νικώντας τελικά τα τελευταία λεπτά με 4-0.
Στην συνέχεια το Δοξάτο ταξίδεψε στο Νευροκόπι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, χάνοντας τελικά με 4-0. Την 17η αγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή του κ. Ομπαση που ήταν ο νέος τεχνικός της ομάδας οι Φίλιπποι φιλοξενήθηκαν στην Φτελιά από την Α.Ε. Κυργίων, κάνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, πέρνοντας έναν υπερ πολύτιμο βαθμό.
Την 18η αγωνιστική η ομάδα του κ. Όμπαση φιλοξένησε την Δόξα Πετρούσας, το Δοξάτο παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικό κερδίζοντας τελικά την Πετρούσα με 3-2. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν η 19η αγωνιστική, καθώς διακόπηκε λόγω κορωνοϊου, το Δοξάτο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα της Χωριστής.
Από την φετινή πορεία του Δοξάτου ξεχώρισαν οι: Καραγιαννίδης Κ., Καραγιαννίδης Γ., Αγγελόπουλος, Κόντεβ και Χιωτάκης. Το Δοξάτο τερμάτισε στη 11η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, με 16 γκολ υπέρ και 43 κατά, έχοντας την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά τον Αρκαδικό.

Ρόστερ:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Κ.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γ.
ΧΙΩΤΑΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ Α
ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΚΟΝΤΕΒ
ΒΙΡΑΝΗΣ
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΨΑΡΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ
ΝΟΤΑΣ
ΟΡΟΥΣΙ
ΠΕΤΡΑΣ
ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΜΟΣΧΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ
ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ
ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ
ΑΛΙ ΜΠΑΛΙ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ
ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ Π
ΚΑΡΚΑΝΤΖΕΛΗΣ
ΚΕΛΕΚΤΣΟΓΛΟΥ

Σκόρερ:
ΚΟΝΤΕΒ 7 γκολ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 3 γκολ
ΚΥΡΙΑΖΑΚΗΣ 2 γκολ
ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ 1 γκολ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 1 γκολ
ΜΟΣΧΟΣ 1 γκολ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ