Αφιέρωμα στη φετινή πορεία του Γ.Σ. Προσοτσάνης

0
5321

Ο Γ. Σ. Προσοτσάνης μπορεί τη φετινή χρονιά να είχε ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αυτό που σίγουρα μένει είναι ότι ο Φώτης Χατζηκυριάκου κατάφερε να εντάξει στην ομάδα νέους νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα αυτό ήταν το κέρδος.
Η ομάδα στα φιλικά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αφού κατάφερε στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας να μην φανεί η διαφορά δυναμικότητας κοιτάζοντας τους Μαυραετούς στα μάτια.
Η Προσοτσάνη δεν έκανε καλό ξεκίνημα, αφού στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με το Καλαμπάκι 3-3 σε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Η πρώτη νίκη για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου ήρθε στη δεύτερη αγωνιστική μέσα στον Αρκαδικό κερδίζοντας δύσκολα με 1-2.
Στη συνέχεια, ήρθαν δύο ισοπαλίες με δύο δυνατές ομάδες, τα Κύργια και τον Βώλακα, μετά κατάφερε και πήρε δύο εύκολες νίκες με Φωτολίβος και Νέα Αμισό, για να έρθει το ντέρμπι με τους Αμπελόκηπους, στο οποίο τελικά ηττήθηκε με 1-0.
Μετά από αυτή την ήττα το σύνολο του Φώτη Χατζηκυριάκου πείσμωσε κάνοντας μια νέα αρχή, με αποτέλεσμα να έρθουν 3 συνεχόμενες νίκες. Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής η Προσοτσάνη φιλοξένησε την Πετρούσα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους με τον Ρούσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ, με την Πετρούσα όμως να κάνει την ανατροπή.
Στη συνέχεια έκανε 2 ισοπαλίες και μια νίκη για να έρθει η ήττα εκτός έδρας από το Καλαμπάκι. Στην συνέχεια ήρθε η νίκη απέναντι στον Αρκαδικό (αλλά τελικά η ήττα στα χαρτιά) με αποτέλεσμα να μετρήσει 5 σημαντικές νίκες με ομάδες όπως ο Βώλακας, Κύργια και Νέα Αμισό, για να έρθει στην συνέχεια η διακοπή του πρωταθλήματος.
Από την φετινή πορεία της ομάδας φυσικά ξεχώρισε ο Μίλτος Πετρόπουλος παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Τσακμακίδης, Ρούσσος, Αστερίου, Αθανασιάδης, Κοκλίδης ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ενώ άρεσε και ο νεαρός Χατζήογλου ο οποίος πήγε στην Προσοτσάνη τον Γενάρη προερχόμενος από τον Καστρινό.

Ρόστερ ομάδας:
1 ΑΒΡΑΑΜ
2 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
3 ΡΟΥΣΣΟΣ
4 ΑΣΤΕΡΙΟΥ
5 ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ
6 ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ
7 ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Κ.
8 ΚΟΚΛΙΔΗΣ
9 ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ
10 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
11 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
12 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
13 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ
14 ΜΩΥΣΙΔΗΣ
15 ΚΕΝΤΟΓΛΟΥ
16 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
17 ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Α.
18 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Δ
19 ΧΑΤΖΗΟΓΛΟΥ
20 ΦΕΡΦΕΡΗΣ
21 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
22 ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ
23 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
24 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
25 ΠΑΥΛΙΔΗΣ
26 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Πίνακας των σκόρερ
Α/Α ΣΚΟΡΕΡ ΓΚΟΛ
1 ΚΟΚΛΙΔΗΣ 6
2 ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ 4
3 ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ 3
4 ΚΕΝΤΟΓΛΟΥ 2
5 ΡΟΥΣΣΟΣ 2
6 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 2
7 ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ 1
8 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ 1
9 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ 1
10 ΦΕΡΦΕΡΗΣ 1
11 ΑΣΤΕΡΙΟΥ 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!