Αφιέρωμα στη φετινή πορεία του Κεραυνού Αρκαδικού

0
2044

Ο Κεραυνός Αρκαδικού επέστρεψε τη φετινή χρονιά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας ύστερα από 12 χρόνια. Το σύνολο του Στέφανου Φεστερίδη, όμως, δεν σημείωσε τόσο καλή χρονιά, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση και, αν δεν γινόταν η διακοπή λόγω κορωνοϊού, ήταν με το ένα πόδι στη Β’ κατηγορία.
Στην επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣ φιλοξενήθηκε στην πρώτη αγωνιστική στη Φτελιά από την Α.Ε. Κυργίων σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί ο Κεραυνός να ηττήθηκε με 3-0, όμως κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη.
Στη δεύτερη αγωνιστική ο Κεραυνός φιλοξένησε την ομάδα της Προσοτσάνης σε ένα παιχνίδι στο οποίο στον πάγκο τότε της ομάδας είχε καθίσει ο Σάββας Σαββίδης λόγω της απουσίας του Στέφανου Φεστερίδη. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αρκαδικός ήταν πάλι ανταγωνιστικός, αλλά ηττήθηκε από την Προσοτσάνη στα σημεία με 1-2.
Στην τρίτη αγωνιστική ο Αρκαδικός ταξίδεψε στον Βώλακα και έπαιξε σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι ασπρόμαυροι ήταν καλύτεροι, οπότε η ομάδα του Στέφανου Φεστερίδη δίκαια ηττήθηκε με 3-0. Στην 4η αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξένησε το Φωτολίβος σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Κεραυνού δεν έπιασαν καλή απόδοση και παραχώρησαν ισοπαλία 1-1.
Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Αμισό ο Αρκαδικός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και ηττήθηκε τελικά με το ταπεινωτικό 5-1.
Στην 6η αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξένησε την Α.Ε. Αμπελοκήπων με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μια ήττα με 0-6. Στην επόμενη αγωνιστική ο Αρκαδικός ταξίδεψε στο Μενοίκιο για να παίξει με την Κ. Βρύση. Στο παιχνίδι αυτό ο Αρκαδικός ήταν καλύτερος, όμως ήρθε μοιραία η ήττα με 3-0.
Στην 8η αγωνιστική ο Αρκαδικός ταξίδεψε στο Νευροκόπι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Κεραυνός πάλι παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, αλλά στο δεύτερο μέρος «έμεινε» από δυνάμεις και τελικά ήρθε η ήττα με 2-0.
Στην 9η αγωνιστική ο Αρκαδικός ήθελε μόνο τη νίκη με αντίπαλο το Δοξάτο, αλλά για μια ακόμη φορά στα παιχνίδια που έπρεπε να πάρει δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και παραχώρησε νέα ισοπαλία 0-0.
Στη 10η αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξενήθηκε από τη Δόξα Πετρούσας, με τον Αρκαδικό να παίρνει δύο φορές κεφάλι στο σκορ, αλλά τελικά να χάνει με 3-2. Στην 11η αγωνιστική ήρθε η πρώτη νίκη για την ομάδα του Στέφανου Φεστερίδη, αφού κατάφερε και κέρδισε με 3-1 τον Ορφέα Χωριστής, ο οποίος είχε αρκετές απουσίες λόγω ενός λάθους με τα δελτία της ομάδας.
Στην επόμενη αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξενήθηκε από την Καλλίφυτο και ήθελε να πάρει ρεβάνς από την περσινή ήττα με 1-0, με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ. Το τελικό αποτέλεσμα στην Καλλίφυτο ήταν 3-1, με τον Αρκαδικό να χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας.
Στην 13η αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξένησε το Καλαμπάκι με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι τεράστια και με τον Αρκαδικό να χάνει με 0-2. Στην 14η αγωνιστική, την πρώτη του δεύτερου γύρου, ο Αρκαδικός φιλοξένησε τα Κύργια και παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-3.
Στην 15η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι που έφερε μεγάλη ένταση στα δρώμενα του δραμινού ποδοσφαίρου. Μπορεί, δηλαδή, η Προσοτσάνη να κέρδισε, όμως ο Αρκαδικός πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Φερφέρη.
Στην 16η αγωνιστική ο Αρκαδικός φιλοξένησε τον Βώλακα γνωρίζοντας την ήττα με 1-6, ενώ στην επόμενη αγωνιστική ήθελε μόνο νίκη με αντίπαλο το Φωτολίβος, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-1.
Στην 18η αγωνιστική διεξήχθη στον Αρκαδικό το ντέρμπι με τη γειτονική Νέα Αμισό, αλλά για ακόμα μια φορά με τον Αρκαδικό να χάνει με 0-4. Στην 19η και τελευταία αγωνιστική ο Αρκαδικός έπαιξε με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους χάνοντας τελικά δύσκολα με 1-0.
Ο Αρκαδικός τερμάτισε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς έχοντας την χειρότερη άμυνα και επίθεση και σημειώνοντας μια κακή χρονιά.

Ρόστερ:
Μωυσίδης, Ματσίνης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης Σ., Ψυχράμης, Βασλής, Καζάκης, Παντελίδης, Μελίδης, Μπόζιος, Παπαηλίας, Σπανδωνίδης, Παρασχίδης, Σιδηρόπουλος, Τσέλας, Πατελίδης, Μιχαήλ, Τόνδρι, Ζορμπίδης, Χατζηκυριάκου, Παπαδόπουλος Μ., Χαραλαμπίδης, Κακουλίδης, Βερούσι, Παυλίδης, Βασιλειάδης, Ταουκτσόγλου, Μαβίδης, Λέκοβιτς, Ποιμενίδης, Βασιλειάδης Σ., Στοϊμένου, Λαμπριανίδης, Ρόκκας.

Σκόρερ:
Παπαδόπουλος Μ. (2 Γκολ)
Μελίδης (1 Γκολ)
Αποστολίδης (1 Γκολ)
Σπανδωνίδης (1 Γκολ)
Ψυχράμης (1 Γκολ)
Βασλής (1 Γκολ)
Ματσίνης (1 Γκολ)
Βασιλειάδης (1 Γκολ)
Πεταλίδης (1 Γκολ)
Λέκοβιτς (1 Γκολ)
Χαραλαμπίδης (1 Γκολ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ