Home Αθλητισμός Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για τη Δόξα Βώλακα

Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για τη Δόξα Βώλακα

Νέα σελίδα με Σάββα Παπαδόπουλο στο τιμόνι της ομάδας

0

Η Δόξα Βώλακα ξεκίνησε την καλοκαιρινή της προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν, πραγματοποιώντας στην αρχή της εβδομάδας, την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού της ομάδας και την πρώτη προπόνηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Σάββα Παπαδόπουλου.
Στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν είναι να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και  να βρεθεί, για μια ακόμη χρονιά,  στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης.
Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στο Δημοτικό Γήπεδο του Βώλακα, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη της φετινής προσπάθειας.
Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτα, με τη νέα τεχνική ηγεσία να δίνει το σύνθημα για σκληρή δουλειά και αφοσίωση, ώστε η Δόξα Βώλακα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
Υπενθυμίζουμε ότι η  διοίκηση της Δόξας Βώλακα ανανέωσε τη συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Ωραιόπουλο και Κώστα Σέγκο ενώ στην ομάδα προστέθηκαν ο Άγγελος Βραμέντσαλης από τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού, ο Ραφαήλ Σεβδίλης από τον Ορφέα Χωριστής, ο Γιάννης Δεήγιώργου από τον Άρη Φωτολίβους, ο Δημήτρης Πάππος από τον Πανδραμαϊκό, ο Βασίλης Τσαμπάζης, ο Γιάννης Γαζάνης και ο Θόδωρος Παπαδημητρίου  από τον Πήγασο Δράμας, ο Ιωάννης Κυμτσάρης από τον Αετό Βαθυτόπου και ο Αθανάσιος Σέγκος από τον Αιγέα Πλωμαρίου.
Επιπλέον, από την ομάδα αποχώρησαν ο Νίκος Στάϊκος, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου, ο Νίκος Τσενεκλίδης, ο οποίος θα συνεχίσει στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου και ο Σάββας Γιαματζίδης ο οποίος αποκτήθηκε από την Δόξα Δράμας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version