Home Αθλητισμός Αγιασμός στο γήπεδο της Καλής Βρύσης και μεταγραφικά νέα

Αγιασμός στο γήπεδο της Καλής Βρύσης και μεταγραφικά νέα

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο γήπεδο της Καλής Βρύσης οπότε και σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος για τη νέα αγωνιστική χρονιά,με τις ευχές και την ευλογία του Αρχιμανδρίτη κ. Παϊσιου για Υγεία και πολλές επιτυχίες.
Παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας και ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Σίδος Στέλιος. Το Δήμο Προσοτσάνης εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος.
Η ΑΕ Καλής Βρύσης ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Καληβρυσιωτών Αθήνας για την προσφορά αθλητικού υλικού (17 μπάλες Α ποιότητας), οι οποίες παραδόθηκαν από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου κ. Κούβελα Αθανάσιο.
Επίσης ευχαριστεί τον Σύλλογο Παλαιμάχων Γερμανίας για τη διάθεση στα μέλη του και τους συγχωριανούς του 40 εισιτήρια διαρκείας,προσφέροντας σημαντική οικονομική ενίσχυση στην ομάδα.
Μαζί με τον αγιασμό ανακοινώθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γιώργος Μαυρουδής, ομογενής από τη Γερμανία και φοιτητής ΤΕΦΑΑ, τον οποίο και καλοδέχτηκε η οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version