Αγωνία ανάμεσα σε Πανδραμαϊκό και Α.Ε. Αμπελοκήπων

0
7788

Η τελική απόφαση της ΕΠΟ για το Κύπελλο των Ενώσεων

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα:
Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Έτσι το επόμενο διάστημα το Συμβούλιο της ΕΠΣ Δράμας θα συνεδριάσει ώστε να κληρώσει Κυπελλούχο, ο οποίος θα πάρει πρόκριση και στο Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν όντως τελικά θα γίνει και απονομή Κυπέλλου ή απλά ο τυχερός παίρνει το εισιτήριο για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!