Αισιοδοξία στη σύσκεψη για τον κόμβο στο Ανδρικάκη

Η Υπ. Πολιτισμού Λ. Μενδώνη στα «Χ»: «Το 2025 μπορεί το έργο να ενταχθεί και να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησής του»

0
325

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δημαρχείο της Δράμας, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η συνάντηση εργασίας που προκάλεσε ο Δήμος της Δράμας, για το συντονισμό των ενεργειών, που αφορούν τη δημιουργία οπτικοακουστικού κόμβου στο στρατόπεδο Ανδρικάκη. Πριν από τη συνάντηση στο δημαρχείο της Δράμας η κα Μενδώνη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου και ενημερώθηκε για το σχεδιασμό που υπάρχει και την κατάσταση των παλιών κτιριακών υποδομών σε αυτό.
Η συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο της Δράμας, κράτησε αρκετά και ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, αφού σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών εμπλεκομένων φορέων οι οποίοι πήραν το λόγο στη σύσκεψη.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε ότι δυο χρόνια μετά την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ του Δήμου Δράμας, του Υπουργείου Πολιτισμού και τα ΕΤΑΔ, για τη δημιουργία του οπτικοακουστικού κόμβου στο στρατόπεδο Ανδρικάκη, η σύμβαση παίρνει σάρκα και οστά. «Από σήμερα ξεκινά το εγχείρημα του τρόπου με τον οποίο πρέπει να ξεδιπλώσουμε όλον τον σχεδιασμό που υπάρχει, για τη δημιουργία του κόμβου που είναι πολύ σημαντικός για τον τόπο μας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!