Αίτημα για 40 προσλήψεις κατέθεσε χθες ο Δήμος Δράμας

-Γ. Μουχτάρης στα «Χ»: «Θα ακολουθήσουν σε δεύτερη φάση οκτάμηνες προσλήψεις» -Μέσω του προγράμματος 55-67 της ΔΥΠΑ

0
721

Πλώρη για την πρόσληψη 40 εργαζομένων μέσω του προγράμματος απασχόλησης της ΔΥΠΑ που απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών έβαλε ο Δήμος Δράμας προκειμένου να καλύψει, αρχικά με τον τρόπο αυτό, τα σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών του.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας χθες, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Γιώργος Μουχτάρης, είπε ότι ο Δήμος Δράμας κατέθεσε χθες αίτημα για ένταξη 40 προσλήψεων στο πρόγραμμα 55 -67, ώστε να στελεχώσει τις κενές θέσεις που υπάρχουν σήμερα στις υπηρεσίες του. Ο ίδιος εξήγησε ότι οι ειδικότητες έχουν προσδιοριστεί με βάση την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Δράμας, σε συνεδρίασή της που έγινε πριν από περίπου 2 μήνες. Σε αυτές περιλαμβάνονται ειδικότητες στους τομείς καθαριότητας, πρασίνου, οδηγών, χειριστών μηχανημάτων, με έμφαση στους δυο πρώτους τομείς.
«Το αίτημα στάλθηκε από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του δήμου προς τη ΔΥΠΑ. Στη συνέχεια η ΔΥΠΑ θα αποστείλει στο Δήμο τις λίστες με τα ονόματα των ανέργων και θα ακολουθήσει η διαδικασία των προσλήψεων» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!