Άλλαξε ριζικά η όψη του Αρρένων

0
529

Αναμορφώθηκε πλήρως μετά από συνεχείς παρεμβάσεις πέντε μηνών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου της αυλής στο 1ο Λύκειο – 1ο Γυμνάσιο Δράμας. Ο προαύλιος χώρος πλήρως αναδιαμορφωμένος θα αποκαλυφθεί χωρίς τα προστατευτικά διαζώματα στις 4 Ιανουαρίου. Για την ώρα έχουν μείνει τα διαχωριστικά με τον χώρο πρασίνου από το υπόλοιπο προαύλιο για λόγους προστασίας του γκαζόν και των φυτών που τοποθετήθηκαν πρόσφατα κοντά στο διάζωμα.

Φωτογραφία: Γεώργιος Κουρτίδης Πολιτικός Μηχανικός

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα όπως και οι εργασίες στον χώρο των λαχανόκηπων που δημιουργήθηκαν στο σχολείο ήταν το τελευταίο κομμάτι της δημιουργικής πινελιάς των παρεμβάσεων. Ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Γιώργος Κουρτίδης από την Καβάλα, που είχε την καθοδήγηση του έργου είπε χθες στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η διαμόρφωση του χώρου διήρκεσε περίπου πέντε μήνες και κάποιες μικρές καθυστερήσεις που οφείλονται κυρίως στις καιρικές συνθήκες αλλά και ορισμένες διαδικαστικές λειτουργίες.

Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό φύλλο των «Χρονικών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here