Αλλάζει σελίδα η «Συνεταιριστική»

0
1531

– Ολοκληρώνεται η λειτουργική συγχώνευση και η ενοποίηση των δύο δικτύων των νομών Δράμας και Έβρου
– Από 7/6/2021 οι πελάτες του δικτύου Δράμας θα αποκτήσουν νέο IBAN για κάθε λογαριασμό που τηρούν στην Τράπεζα

Ολοκληρώνει τη λειτουργική συγχώνευση των δικτύων στη Δράμα και τον Έβρο η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, κοιτάζοντας στο μέλλον και έχοντας ως στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
Η Τράπεζα που σχεδιάζει επενδύσεις με λύσεις σύγχρονης τραπεζικής έκανε γνωστή, πέραν των άλλων, και την ενοποίηση των μηχανογραφικών της συστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου της, όπως επίσης και τραπεζικές συναλλαγές μέσω web banking όλο το 24ωρο, σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Παράλληλα, σημαίνει διαθεσιμότητα των συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες όλο το 24ωρο, όπως και εύκολη και άμεση διεκπεραίωση μεταφορών μεταξύ όλων των πελατών της Τράπεζας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας, μετά την επιτυχή αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου, που ισχυροποιεί τους κεφαλαιακούς δείκτες και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τα μέλη, τους πελάτες και το προσωπικό της, σχεδιάζει σημαντικές επενδύσεις σε προϊόντα και λύσεις σύγχρονης τραπεζικής που σταδιακά θα τη μετατρέψουν σε ένα μοντέρνο και ευέλικτο χρηματοοικονομικό οργανισμό διεθνών προδιαγραφών.
Για να μπορέσει η Τράπεζα να υλοποιήσει το νέο στρατηγικό της σχέδιο με γνώμονα την καλύτερη κάλυψη των καθημερινών αναγκών του πελάτη, ολοκληρώνει τη διαδικασία της λειτουργικής συγχώνευσης και ενοποίησης των δύο δικτύων των νομών Δράμας και Έβρου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας το γεγονός πως η γρήγορη και αποτελεσματική ενοποίηση είναι μείζονος σημασίας για το μέλλον της Τράπεζας έχει προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση πολύ έμπειρων στελεχών για την καθημερινή παρακολούθηση και άμεση ολοκλήρωση του έργου. Παράλληλα, η Τράπεζα ανακοίνωσε την προγραμματισμένη ενοποίηση των μηχανογραφικών της συστημάτων τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες της Τράπεζας:
-Δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου της Τράπεζας.
-Τραπεζικές συναλλαγές όλο το 24ωρο από την άνεση του σπιτιού, μέσω της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (web banking), σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.
-Διαθεσιμότητα των συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες όλο το 24ωρο.
-Εύκολη και άμεση διεκπεραίωση μεταφορών μεταξύ όλων των πελατών της Τράπεζας.

Πώς επηρεάζονται οι πελάτες του δικτύου Δράμας:
-Τελευταία ημερομηνία αποστολής εμβασμάτων (εντολών DCT), πριν την μετάπτωση, είναι η 1/6/2021. Η επόμενη ημερομηνία κατά την οποία θα είναι δυνατή η αποστολή εμβασμάτων (εντολών DCT) είναι η πρώτη ημέρα κοινής λειτουργίας, δηλαδή η 7/6/2021.
-Οι χρεωστικές κάρτες που σύρονται επί λογαριασμών καταθέσεων του δικτύου Δράμας, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν από το απόγευμα της 4/6/2021 έως και το βράδυ της 6/6/2021.
-Μετά την 7/6/2021 τα βιβλιάρια καταθέσεων ταμιευτηρίου, δεν θα είναι δυνατόν να ενημερώνονται με κινήσεις που θα έχουν πραγματοποιηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία. Θα υπάρχει όμως η δυνατότητα έκδοσης αντιγράφου κίνησης για όλες τις παλαιές κινήσεις.
-Την 7/6/2021 όλοι οι πελάτες του δικτύου Δράμας θα αποκτήσουν νέο IBAN για κάθε λογαριασμό που τηρούν στην Τράπεζα. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια, παρά μόνο στην εξής περίπτωση:
-Οι πελάτες που έχουν δηλώσει επαγγελματικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ του δικτύου της πρώην Τράπεζας Δράμας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κατάστημα, στο οποίο εξυπηρετούνται, ώστε να ενημερωθούν για το νέο ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους και να τον προσθέσουν στο Taxisnet.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα: «Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να περιορίσουμε τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες της Τράπεζας λόγω της ανωτέρω ενοποίησης και απολογούμαστε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία. Το προσωπικό των καταστημάτων θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και πληροφορίες. Αλλάζουμε σελίδα επιλέγοντας ένα καλύτερο αύριο για την τοπική κοινωνία και ταυτόχρονα οραματιζόμαστε πρωτοπόρα προϊόντα και χρηματοδοτικές λύσεις για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ