Ανακοίνωση νέων υποψηφίων με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα»

0
1566

Γ. Παπαδόπουλος, υπ. Δήμαρχος Δράμας: ««Η “Επανεκκίνηση για τη Δράμα” είναι η νέα, μεγάλη δημοτική παράταξη στο Δήμο Δράμας. Η ανταπόκριση των πολιτών σε αυτό το νέο ξεκίνημα είναι συγκινητική. Πορευόμαστε με αυτοπεποίθηση, έχοντας διάθεση για προσφορά, μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας. Η επανεκκίνηση για τη Δράμα έχει ήδη ξεκινήσει και η βαθιά κοινωνική απαίτηση για μεγάλες και ριζικές αλλαγές θα γίνει πράξη»


 

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», στους κατάμεστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Δημοτικού Ωδείου, στις 8 Οκτωβρίου 2022, σε καθημερινό επίπεδο πλήθος Δραμινών πολιτών αποφασίζει να συστρατευτεί με τη νέα δημοτική παράταξη του Δήμου Δράμας και τον επικεφαλής της και υπ. Δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο.
Νέες και νέοι, άνθρωποι με εμπειρία, ακόμη και πολίτες που στο παρελθόν είχαν κάνει άλλες επιλογές, πριν γίνει εμφανής η δυναμική που αναπτύσσει η παράταξη, αλλά και πριν παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και θέσεις, καθώς και οι δεσμεύσεις της παράταξης για τη Δράμα, έρχονται σε επαφή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και άλλα στελέχη της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», εκφράζουν την επιθυμία να συμβάλλουν στην προσπάθεια για να επιτευχθούν μεγάλες αλλαγές στον τόπο μας, συζητούν με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, ανταλλάσσουν με θέρμη σκέψεις, ιδέες και προτάσεις και αποδέχονται να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για να γίνει πράξη η επανεκκίνηση για τη Δράμα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπ. Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με Δραμινούς συνδημότες μας, επισημοποιώντας τη βούλησή τους να αναλάβουν δράση με ενεργό τρόπο για να αλλάξει δραστικά η κατάσταση στον Δήμο Δράμας.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», μαζί με τους 59 άξιους και ικανούς Δραμινούς πολίτες, οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο, θα είναι οι:
1. Σαλωνίδου Δέσποινα – Ιδιωτική Υπάλληλος
2. Ορφανίδης Παύλος – Αγρότης, Αντιπρόεδρος παραγωγών εκθετών Λαϊκής Αγοράς Δράμας, Ταμίας Δ.Σ. ΚΑΟΔ
3. Αμπεσλίδου Αρναούτη Ελένη – Ιδιωτική Υπάλληλος
4. Παπαμαρίνος Στέφανος – Απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής, Ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης
5. Πλαρινός Γαβριήλ- Αγρότης
6. Γεωργιάδου Δέσποινα- Πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης, Στιχουργός
7. Κιουμουρτζής Κωνσταντίνος – Μηχανικός αυτοκινήτων, Ιδιωτικός υπάλληλος
8. Κουσίνα Κάτια – Βοηθός ακτινολόγου, Φαρμακείου και μικροβιολόγου, Ιδιωτική υπάλληλος.

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των τεσσάρων γυναικείων υποψηφιοτήτων, ο υπ. Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Παπαδόπουλος σχολίασε:
«Όσον αφορά την αυξημένη ποσόστωση συμμετοχής γυναικών στους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών, για εμάς αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα η ισότιμη συμμετοχή και των δύο φύλων στην άσκηση διοίκησης στην αυτοδιοίκηση. Θεωρούμε πως η ποσόστωση δεν είναι εμπόδιο. Αντίθετα, είναι καθήκον να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες, έτσι ώστε ακόμη περισσότερες γυναίκες να κάνουν το βήμα ενασχόλησης με τα κοινά. Ως παράταξη θα αγωνιστούμε για την ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία γυναικών στα τεκταινόμενα του Δήμου Δράμας και χαιρετίζουμε τη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια ανεξαρτήτως παράταξης».

Σχετικά με την παρουσίαση των νέων υποψηφίων, καθώς και τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε:
«Η “Επανεκκίνηση για τη Δράμα” είναι η νέα, μεγάλη δημοτική παράταξη στο Δήμο Δράμας. Η ανταπόκριση των πολιτών σε αυτό το νέο ξεκίνημα είναι συγκινητική. Πορευόμαστε με αυτοπεποίθηση, έχοντας διάθεση για προσφορά, μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας. Η επανεκκίνηση για τη Δράμα έχει ήδη ξεκινήσει και η βαθιά κοινωνική απαίτηση για μεγάλες και ριζικές αλλαγές θα γίνει πράξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!