Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι

0
3301

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Δημάρχου Δράμας Χρ. Μαμσάκου ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι που θα αναλάβουν καθήκοντα κατά την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας έδωσε συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου που εξελέγη από την ψηφοφορία της Κυριακής. Είπε ότι η διαδικασία για την ανάδειξη του και η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χαρακτηρίστηκε από συναίνεση και ομόνοια. “Τα αποτελέσματα δικαίωσαν ότι λέμε τόσα χρόνια ότι επιβάλλεται και χρειάζεται σε αυτούς τους καιρούς η συνεργασία μεταξύ όλων των Δημοτικών Παρατάξεων” συμπλήρωσε ο κ. Μαμσάκος. Ανακοίνωσε δε και τους νέους του συνεργάτες (Αντιδημάρχους εντεταλμένους και προέδρους οργανισμών και Δημοτικών Επιχειρήσεων) οι οποίοι όπως είπε θα παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο την επόμενη τετραετία.
Ο Δήμαρχος Δράμας χθες ανακοίνωσε τους εξής Αντιδημάρχους:
Ο Τάσσου Μιχαήλ του Νικολάου, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
Ο Καψημάλης Ιωάννης του Αναστασίου, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας (Διεύθυνση Δόμησης).
Η Τόλιου – Δάντζερα Αναστασία του Δημητρίου, Αντιδήμαρχος του Τμήματος Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.
Ο Κυριακίδης Χρήστος του Νικολάου, Αντιδήμαρχος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
Ο Μουρβετίδης Μιχαήλ του Χρήστου, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου και του Γραφείου Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και τα οποία ειδικότερα αφορούν στη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, δημιουργία, λειτουργία δημοτικού καταφυγίου κλπ).
Ο Εφραιμίδης Ιωάννης του Μακαρίου, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας. Του μεταβιβάζει επίσης, τον έλεγχο και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων του Αυτοτελές Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, εκτός από τη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, δημιουργία, λειτουργία δημοτικού καταφυγίου κλπ).

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι
Ο Παναγιωτίδης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος στα Τμήματα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των φύλων, καθώς και Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
Σε όλους τους παραπάνω μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαμσάκος όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Μιχαήλ Τάσσου, στον οποίο ανατίθενται επιπλέον τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Δημάρχου.

Ποιοι θα προταθούν για τις δημοτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς

Οι προτεινόμενοι για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τις δομές του Δήμου

Για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς του Δήμου, θα προταθούν όπως είπε ο Δήμαρχος Δράμας οι εξής: για την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΔ ο κ. Αναστάσιος Χατζηγιάννης, για την θέση του Νομικού Προσώπου του Δήμου της Δράμας ο κ. Ανέστης Δερματίδης, για την θέση του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού o κ. Γεώργιος Δεμερτζής και για την θέση του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ ο κ. Ελευθέριος Καλλινικίδης.
Ο Δήμαρχος Δράμας Χρ. Μαμσάκος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή και παραγωγική θητεία και είπε ότι η βασική προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε όλα τα επίπεδα συγχρόνως είπε ότι συνεχίζονται τα μεγάλα έργα τα οποία ήδη έχουν εγκριθεί και στην συνέχεια θα υπάρξουν και νέες διεκδικήσεις με στόχο μια Δράμα καλύτερη που θα μπορεί να κρατήσει τα παιδιά της και θα δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για τους πολίτες της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ