Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Δράμας για τη σεζόν 2021-2022

0
1361

Ο Δήμος Δράμας προκήρυξε επίσημα τη διεξαγωγή του 2ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης για την αθλητική σεζόν 2021 – 2022. Στην προκήρυξη, όπως προβλέπει ο κανονισμός και όπως ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, η σύσταση της Οργανωτική Επιτροπής απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Ράδο, εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής, Ραδή Θεοδωρίδη, εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης και Τόλιου Αναστασία, αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Δράμας ενώ Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο κ. Ιωάννης Λαζαρίδης, υπάλληλος του Δήμου Δράμας. Ενδεικτικά παρουσιάζονται παρακάτω πληροφορίες για το 2ο Πρωτάθλημα Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Δράμας.

Ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες που προέρχονται από όλους τους φορείς (Δήμος, Υπηρεσίες, Σώματα Ασφαλείας, Αγροτικοί Σύλλογοι, Εμπορικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Κλάδοι, Σύνδεσμοι, Σωματείο κ.ά.), που αναπτύσσονται στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται μόνο από αθλητές που εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση με τον οικείο φορέα ή είναι μέλη των επαγγελματικών συλλόγων ή σωματείων. Κατ’ εξαίρεση, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει και 2 αθλητές ανεξαρτήτως κατοχής επαγγελματικού δελτίου ή ηλικίας ή οποιαδήποτε άλλης αιτίας που αποτελεί εξαίρεση.
Σε περίπτωση που ένα σωματείο εργαζομένων δεν καταστεί δυνατό να συμπληρώσει ομάδα, μπορεί να υπάρξει σύμπραξη μέχρι και δύο σωματείων. Οι ομάδες μπορεί να είναι μεικτές με συμμετοχής ανδρών και γυναικών.
Ενώ δίνεται η δυνατότητα να δημιουργούνται μέχρι και 2 διαφορετικές ομάδες ανά φορέα,

Δικαιολογητικά συμμετοχής ομάδων – αθλητών
Ο φορέας που επιθυμεί να συμμετάσχει στους αγώνες θα πρέπει να υποβάλει στην Οργανωτική Επιτροπή και συγκεκριμένα στο γραφείο του Γραμματέα της επιτροπής στο Παλαιό Δημαρχείο, στον 2ο όροφο, τα παρακάτω δικαιολογητικά στο αυστηρό διάστημα των 15 εργάσιμων ημερών:

Δήλωση Συμμετοχής, που περιλαμβάνει:
– Την υπογεγραμμένη δήλωση του υπεύθυνου ή εκπροσώπου του φορέα ότι έλαβε γνώση του περιεχομένου της προκήρυξης και την οποία αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.
– Τη βεβαίωση ότι οι αναγραφόμενοι στην κατάσταση συμμετοχής των αθλουμένων εργάζονται ή είναι μέλη ή είναι συνεργάτες κατά την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής στο φορέα για τον οποίο είναι υπεύθυνος ο υπογράφων.
– Τον ορισμό ενός εκπροσώπου – υπεύθυνου του φορέα του και ενός αναπληρωματικού του, που ένας τουλάχιστον εξ αυτών θα παρίσταται στον αγώνα, ως υπεύθυνος – εκπρόσωπος της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κατάσταση συμμετοχής, που περιλαμβάνει:
– Ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης του αθλούμενου.
– Υπογραφή από τον υπεύθυνο ή εκπρόσωπο του φορέα.
– Στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες ομάδας (e-mail, τηλέφωνο, χρώματα ομάδας κ.λπ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητή συγχρόνως σε δύο ή παραπάνω ομάδες ενώ προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι το δελτίο αθλητή, το οποίο αναλαμβάνει να εκδώσει η Τεχνική Επιτροπή. Για να εκδοθεί το δελτίο αθλητή, που θα πάρει μέρος στο Εργασιακό Πρωτάθλημα, πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις: Να προσκομίσει θεωρημένη κάρτα υγείας αθλητή (από γιατρό καρδιολόγο, νοσοκομειακό ή ιδιώτη) και κάθε ομάδα θα υποχρεούται να δηλώσει από 10 έως 18 αθλητές.

Για να δηλώσει συμμετοχή μια ομάδα, πρέπει για κάθε αθλητή να προσκομίσει:
– Μία έγχρωμη φωτογραφία.
– Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
– Υπεύθυνη Δήλωση του νόμου 105, που θα αναφέρει ότι ο αθλητής έχει υποστεί τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και ότι δε φέρει ο διοργανωτής καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας παρουσιαστεί στον αθλητή κατά τη διάρκεια του Εργασιακού Πρωταθλήματος.
– Αν υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κόστος συμμετοχής
Για την εγγραφή κάθε ομάδας στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ θα υπάρχει κόστος συμμετοχής το οποίο θα οριστεί αφού γίνει γνωστός ο αριθμός των συμμετεχόντων και το σύστημα διεξαγωγής. Από τα έσοδα που θα προκύψουν θα καλύπτονται τα έξοδα της διοργάνωσης (διαιτητές, γραμματεία, ιατροί κτλ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ