Ανανέωσε και τη νέα χρονιά στην Α.Ε. Καλής Βρύσης ο Δημήτρης Βασιλειάδης

0
1759

Μπαράζ ανανεώσεων από τη νέα διοίκηση της ομάδας

Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. η Α.Ε. Καλής Βρύσης ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Βασιλειάδη, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή πορεία της ομάδας. Μετά από αυτή την ανανέωση ακολούθησε μετά από λίγη ώρα και νέα ανακοίνωση ανανέωσης 14 παικτών, οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Μετά από αυτές τις ανανεώσεις στην ομάδα η διοίκηση και ο προπονητής ψάχνουν κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τη στελεχώσουν και θα είναι μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με το στοιχείο να είναι το ίδιο, δηλαδή την αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ, με στόχο την άμεση σωτηρία. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρει να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και –γιατί όχι;– να κάνει μια καλύτερη πορεία από τη φετινή.
Εμείς ευχόμαστε μια επιτυχημένη πορεία στην ομάδα και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά το ΔΤ της ΑΕ Καλής Βρύσης:
«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχεια της συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν 2020-2021 με τον πετυχημένο προπονητή μας Δημήτρη Βασιλειάδη.Ευχόμαστε σε όλους υγεία και στον προπονητή μας και την ομάδα μας μόνο επιτυχίες.
Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση και με μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-2021 με τους εξής ποδοσφαιριστές:Αβράμη Βασίλειο, Τσακίρη Μαρίνο, Παλτζίδη Μάκη, Λάμπρου Δημήτριο, Σαρηπαυλίδη Θεολόη, Ψυλλίδη Χαράλαμπο, Κουμπάκη Βασίλειο, Δάφτσιο Χρήστο, Δάφτσιο Αθανάσιο, Γούργουλη Κωνσταντίνο, Γραμμάτη Κωνσταντίνο, Τούσκο Κωνσταντίνο, Μπούτιο Μάρκο, Κόττα Γεώργιο του Μιχαήλ.
Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας υγεία και μόνο επιτυχίες και τους ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα μας.Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ανανεώσεις και μεταγραφικές κινήσεις-έκπληξη.Η διοίκηση της ομάδας, όπως υποσχεθήκαμε, σήκωσε μανίκια και κινείται μεθοδικά για να είμαστε πανέτοιμοι και ακόμη πιο δυνατοί τη νέα σεζόν.
Όλοι μαζί μπορούμε!
Ευχαριστούμε,
Για το Δ.Σ.
Α.Ε. Καλής Βρύσης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here