Ανατροπή σκηνικού στην Α.Ε. Καλαμπακίου

0
857

– Αποχωρεί με αιχμές ο Αλέξης Αλεξέρης. Επιστρέφει στην προεδρεία ο Γιώργος Κελετζής
– Το Σάββατο το ραντεβού της νέας Διοίκησης με τον Λάζαρο Μουρατίδη


Η εκλογική διαδικασία που έχει ορισθεί για σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου και οι ανατροπές που προκλήθηκαν την τελευταία στιγμή έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην Α.Ε. Καλαμπακίου. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αλεξέρης, αποχώρησε από την εκλογική διαδικασία, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι αντίπαλοί του.
Όπως σας είχαν ενημερώσει εδώ και μέρες τα «Χ», υπήρχε έντονη φημολογία ότι ετοιμάζεται υποψηφιότητα πρώην προέδρου ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί εκ νέου με τη διοίκηση της Α.Ε. Καλαμπακίου. Αυτό το ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κελετζή, ο οποίος θα ηγηθεί ενός νέου ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την προεδρεία στις σημερινές εκλογές και θα την πάρει, διότι δεν υπάρχει πλέον αντίπαλος μετά την παραίτηση του Αλέξη Αλεξέρη.
Προτεραιότητα της νέας διοίκησης της Α.Ε. Καλαμπακίου είναι να μιλήσει με τον Λάζαρο Μουρατίδη (έχει κλεισθεί ραντεβού αμέσως μετά το τέλος των εκλογών, μάλλον το Σάββατο) και, αφού καταλήξει στον προπονητή, θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά και οι ανανεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ