Ανεμοδείκτης

0
2836

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Παράταξη Project Δράμα 2020 ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του 2019. Η ανακοίνωση θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 6.30μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας. Όπως ακούγεται στα ονόματα που θα ανακοινωθούν θα υπάρχουν και στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου της Δράμας.

ΜΕ τον υποψήφιο που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια ΑΜΘ κ. Κώστα Σιμιτζή, είχαν συνάντηση στην Καβάλα οι δύο βουλευτές του Κινήματος Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ. Τα μηνύματα που εξέπεμψαν ήταν η ανάγκη ενότητας αλλά και η προοπτική νίκης της αυτοδιοικητικής παράταξης που ηγείται ο κ Σιμιτζής μέσα από την αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού του Κινήματος σε επίπεδο περιφέρειας ΑΜΘ.

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ τελικά ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει προσπάθεια για την δημιουργία νέας αυτοδιοικητικής παράταξης με επικεφαλής τον ίδιο, ο κ. Μιχάλης Τάσσου, σε δημόσιες δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες. Η κάθοδος του κ. Τάσσου θυμίζουμε ότι ανακοινώθηκε ήδη με το ψηφοδέλτιο “Ενώνουμε τη Δράμα” υπό τον κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Το σκεπτικό του κ. Τάσσου όπως εκφράστηκε από τον ίδιο ήταν ότι τελικά η προσπάθεια δημιουργίας νέας παράταξης με επικεφαλής τον ίδιο δεν προχώρησε διότι κρίθηκε ότι θα χώριζε περαιτέρω τα στελέχη του πολιτικού χώρου, από όπου προέρχεται και η πλειοψηφία των στελεχών της παράταξης του Χρ. Μαμσάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!