Ανεμοδείκτης

0
3276

Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Μεταφορών και Υποδομών και Βουλευτής Ν. Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος θα βρίσκονται στην Δράμα την Κυριακή 10/2 και ώρα 12.00 στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου Δράμας όπου η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.ΤΟ Δράμας, Δοξάτου, Νευροκοπίου και Παρανεστίου και ΟΝΝΕΔ Δράμας, θα κόψουν την Βασιλόπιτά τους.

ΣΥΝΤΟΜΑ στις οθόνες υπόσχεται να δούμε, μια προεκλογικη καμπάνια άνευ προηγουμένου, πολιτικά καυστικού περιεχομένου, η Δημοτική Παράταξη Project Δράμα 2020 …η ίδια παράτα-
ξη την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιήσει κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, στις 11.30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στο Καφενείο Ελευθερία επι της οδού Βενιζέλου.

ΤΟΝ Παναγιώτη Διαμαντίδη, Τοπογράφο Μηχανικό, μέλος του ΔΣ του συλλόγου Τοπογράφων με εξειδίκευση στο Κτηματολόγιο ανακοίνωσε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό της παράταξης Πόλη + Ζωή ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης.

ΚΟΠΗ Βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” το ερχόμενο Σαββατο 9 Φεβορυαρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Είναι στην πραγματικότητα η πρώτη ανοικτή εκδήλωση της παράταξης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου χωρίς να αποκλέιεται πέραν της τυπικής διαδικασίας να υπάρξουν και ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία της ίδιας παράταξης προς τις εκλογές.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην οποια θα παρουσιαστούν υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη και υποστηρικτές της νέας Δημοτικής Παράταξης “Δράμα Πρωταγωνίστρια” ανακοίνωσε η παράταξη για τις 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Με την εκδήλωση αυτή σηματοδοτείται και η Έναρξη της Προεκλογικής Περιόδου όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Λευτέρη Καλλινικίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ