
ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ήταν το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης. Ή τουλάχιστον περί συναινέσεων ο λόγος. Από την μια πλευρά σχολίασε καυστικά τις κοινές αποφάσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο Λευτέρης Καλλινικίδης λέγοντας ότι παρατηρεί μια προσέγγιση μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, από την άλλη ο Δήμαρχος παρατήρησε ένα όπως είπε συναινετικό κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο επίσης. Τώρα πόσο θα διαρκέσει αυτή η συναινετική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε θα φανεί στην πορεία.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο Νοσοκομείο και συνάντηση με τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Ναζάρογλου είχε ο σύλλογος καρκινοπαθών Δράμας. Η διοίκηση του συλλόγου διαπίστωσε κλίμα διάθεσης συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων. Η προσπάθεια του συλλόγου είναι συνεχής και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει να υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία για την δημιουργία τμήματος βραχείας νοσηλείας για τους ογκολογικούς ασθενείς. Οι τελευταίοι ακόμη ταλαιπωρούνται.
ΑΙΣΙΟ τέλος υπήρξε στο ζήτημα της αδειοδότησης του γηπέδου της Δόξας Δράμας.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Γκαβαλιάς δηλώνει σχετικά:«Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια, μόνο πράξεις. Ο Ερασιτέχνης και προσωπικά εγώ, μαζί με τους συνεργάτες μου Δημήτρη Δεβρίκη – Δήμο Παγωνά, που χειριστήκαμε μαζί το ζήτημα, ευχαριστούμε εκ βαθέων τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες τους και την χορήγηση άδειας λειτουργίας του γηπέδου και γενικότερα της αθλητικής εγκατάστασης της Δόξας Δράμας. Ιδιαίτερη αξία για εμάς όμως έχουν οι ευχές τους για καλούς αγώνες και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της SL2. Η άδεια λειτουργίας υπεγράφη ως τις 31/8/2020, σύμφωνα με την ισχύουσα υπουργική απόφαση του Υφυπουργού, κ. Αυγενάκη, όπως ισχύει σε όλα τα γήπεδα της Επικράτειας».