Ανεμοδείκτης

0
1548

ΣΕ Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έρχονται την Κυριακή και την Δευτέρα αντίστοιχα, ο
πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την περιφέρειά μας όπου τη
Δευτέρα 6 Μαΐου στην πόλη της Ξάνθης θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου, στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να γίνει επίσκεψη του πρωθυπουργού και στην Καβάλα αν και κάτι τέτοιο δεν είναι ενταγμένο μέχρι στιγμής στο πρόγραμμά του. Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης θα διανυκτερεύσει αύριο Σάββατο στην
Καβάλα και θα πραγματοποιήσει στις 6.30 το απόγευμα ανοιχτή πολιτική ομιλία στο
Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα επισκεφθεί και την Δράμα, την Κυριακή χωρίς ακόμη να
έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμά του, ωστόσο δεν θα πραγματοποιήσει κάποια πολιτική ομιλία, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των ΧΡΟΝΙΚΩΝ, θα επισκεφθεί τους Δήμους Προσοτσάνης, και πολύ πιθανόν του Νευροκοπίου και του Δοξάτου. Ο κ. Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να επισκεφθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Ένωση Κυριών Δράμας
και την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Δράμας όπου υπάρχει προσπάθεια να προγραμματισθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των αποστράτων αξιωματικών.

ΣΗΜΕΡΑ και αύριο πραγματοποιούνται οι δυο εκδηλώσεις εγκαινίων στα εκλογικά κέντρα των Δημοτικών Παρατάξεων Project Δράμα 2020, σήμερα στις 8 το απόγευμα επι της οδού Βενιζέλου 4. Όπως επίσης και της παράταξης Πόλη+Ζωή, αύριο Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα επί της οδού Ηπείρου 41. Πέρα από τα εγκαίνια στα δυο εκλογικά κέντρα θα υπάρξουν ομιλίες και θα γίνουν παρουσιάσεις υποψηφίων, από τους επικεφαλής των δυο Δημοτικών Παρατάξεων Αλέξανδρο Τσιαμπούση και Κυριάκο Χαρακίδη αντίστοιχα.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ χθες στο Πρωτοδικείο της Δράμας το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Δράμας και τους υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας της Δράμας, του Καλού Αγρού, των Κουδουνίων και της Χωριστής. Την Κυριακή θα κατατεθεί επίσης στο Πρωτοδικείο της Δράμας το ψηφοδέλτιο της παράταξης Πόλη+Ζωή με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στις κοινότητες Δράμας, Ξηροποτάμου, Χωριστής και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.
To απόγευμα της Κυριακής επίσης, θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό της για το κεντρικό ψηφοδέλτιο και την Κοινότητα Δράμας, η παράταξη Project Δράμα 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ