Ανεμοδείκτης

0
1001

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα γίνει η τηλεμαχία ή η κοινή συνέντευξη τουλάχιστον τριών υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο της Δράμας αφού για αυτήν έχουν
εκφράσει ενδιαφέρον τουλάχιστον τέσσερις υποψήφιοι δηλαδή οι κύριοι Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, Κυριάκος Χαρακίδης, Λευτέρης Καλλινικίδης και Στέργιος Ηλιόπουλος ενώ μένει να απαντήσει για το εάν συμφωνεί ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χρ. Μαμσάκος, όπως και να διευκρινιστεί η θέση των υπολοίπων υποψηφίων. Μία τέτοια συνάντηση πάντως είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα είχε ενδιαφέρον αλλά θα βοηθούσε και τους δημότες του Δήμου να διαμορφώσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για τους υποψηφίους και να καταλήξουν στις τελικές επιλογές τους.

ΔΙΑΦΟΡΑ ακούγονται τελευταία για τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Προσοτσάνης σχετικά με τις παραμέτρους που θα επηρεάσουν τις εκλογές του εκλογικού αποτελέσματος. Ακούγονται σενάρια που σχετίζονται με τα χρέη της παλιάς ΑΝΦΑ, με τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και με τον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ της παράταξης του Άγγελου Λύσσελη και της παράταξης του Θόδωρου Αθανασιάδη στον Δήμο Προσοτσάνης. Θα μείνουμε εδώ χωρίς να επεκταθούμε, τονίζοντας ότι σε αυτό τον Δήμο όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μάχη στήθος με στήθος μεταξύ των παραπάνω δυο παρατάξεων και τίποτε δεν είναι δεδομένο.

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ κέντρο της παράταξης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χριστόδουλο Τοψίδη στη Δράμα θα πραγματοποιήσει εγκαίνια και τον καθιερωμένο αγιασμό την Παρασκευή στις 19.30. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Περικλέους Κάβδα 4-6.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ