Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις 28-29/08 για τη διεξαγωγή των αγώνων “Nevrokopi Hydrama Tour”

0
1779

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Αυγούστου κατά την διεξαγωγή επίσημων ποδηλατικών αγώνων “Nevrokopi Hydrama Tour” με διοργανωτές τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου και το Αθλητικό Σωματείο «1000 Δέντρα» ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας.
Η απόφαση περιλαμβάνει μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων (σε περιορισμένο τμήμα στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού) για το Σάββατο 28 Αυγούστου και κατά τις ώρες 12:00΄ μέχρι και την 16:00΄ εντός της Δ.Κ. Κ. Νευροκοπίου και συγκεκριμένα: στην οδό Νικ. Πλαστήρα, στην Ε.Ο. 57 προς Δράμα, Διασταύρωση Οχυρού καθώς και στην Επ. Οδό Οχυρού – Περιθωρίου, και στην Επαρχ. Οδό Περιθωρίου – Κάτω Νευροκοπίου.
Επίσης, μερική απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, για την Κυριακή 29 Αυγούστου και κατά τις ώρες 10:30΄ μέχρι και την 15:30΄ και συγκεκριμένα: στην Επαρχ. Οδό Βώλακα – Δράμας (από τη Δημοτική Κοινότητα Βώλακα μέχρι τη δ/ση Βώλακα), στην Εθνική Οδό Δράμας – Εξοχής (από τη δ/ση Βώλακα μέχρι την 1η δ/ση Χρυσοκεφάλου), στην Επαρχ. Οδό Οχυρού – Περιθωρίου – Βαθυτόπου – Δασωτού – Κ. Νευροκοπίου, καθώς και στην Επαρχ. Οδό Χρυσοκεφάλου – Λευκογείων – Αχλαδιάς – Παγονερίου – Μικροκλεισούρας – Βώλακα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!