Απαιτούνται παρεμβάσεις στο Ειδικό Νηπιαγωγείο

- Κ. Δεβρίκης: «Η κατάσταση που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στα σχολεία του δήμου είναι σε πολλές περιπτώσεις απογοητευτική» - Αντιδήμαρχος Tεχνικών Υπηρεσιών: «Mεταφέρθηκε πολύ πρόχειρα και βιαστικά»

0
459

Πρόχειρα και βιαστικά μεταφέρθηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο Δράμας στο Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Νικοτσάρα, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας κ. Παναγιώτης Σαλπιγκτίδης, ενώ και ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δεβρίκης επεσήμανε ότι η μεταφορά του σχολείου στην Κοινότητα Νικοτσάρα έγινε βεβιασμένα. Τα παραπάνω κατατέθηκαν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας που προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι διαπιστώσεις των δυο στελεχών της Δημοτικής Αρχής κατατέθηκαν με αφορμή ερώτηση που έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Prοject για τη Δράμα» κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, που αναφέρθηκε στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο χώρος του Ειδικού Νηπιαγωγείου, αλλά πρότεινε και την μετεγκατάσταση του σχολείου στο μέλλον, σε χώρο που θα βρίσκεται πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, αφού όπως είπε αυτό θα βοηθούσε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!