Απευθείας συνάντηση με τους οργανωμένους στη Δόξα Δράμας

0
3080

Το ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρου, αλλά και η κατάσταση στην ομάδα με αφορμή τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

Σήμερα αναμένεται να γίνει η απευθείας συνάντηση του Γιάννη Μπύρου με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τον Σ.Φ. «Μαυραετοί». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση, αλλά και να εκφράσει ταυτόχρονα ξανά την απόφαση του να απεμπλακεί. Το σίγουρο είναι ότι η Δόξα έχει δικό της γήπεδο, δεν χρωστά πουθενά, έχει αδειοδότηση για Super League 1 και πέρασε με επιτυχία την επιτήρηση, αλλά για την ώρα τουλάχιστον δεν βρίσκει διάδοχη κατάσταση. Συν τοις άλλοις, η έκθεση της ΕΡΤ για «ψαλίδι» δυσχεραίνει τα πράγματα στη Δόξα, αφού αν ισχύσει εντέλει για όλες τις ΠΑΕ φυσικά, δημιουργεί επιπλέον πονοκεφάλους, διότι μικραίνει κατά πολύ τα έσοδα.
Ακόμη και χωρίς περικοπές, στο εγγυημένο μπάτζετ, το οποίο ήταν να πάρουν οι ομάδες (περίπου στα 650.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα), στη Δράμα υπολόγιζαν ότι ήταν αναγκαίες άλλες τουλάχιστον 300.000 ευρώ για συντηρητικό μάλιστα μπάτζετ. Τώρα, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι της Super League 2
Επίσης έχει σχηματιστεί μια επιτροπή που απαρτίζεται από τον Γιώργο Λιανό (επιχειρηματίας), Γιάννη Ξανθόπουλο (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και ατζέντη ποδοσφαιριστή), Θόδωρο Βαράνου (επιχειρηματία και μέλος της διοίκησης στον Ερασιτέχνη), Ιορδάνη Γεννημάκη (πρώην μέλος της διοικούσας και επιχειρηματίας) και Ηλία Ηλιάδη (πρώην παράγοντα της Δόξας και επιχειρηματία).
Τα κίνητρα της επιτροπής έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με ιδεολογικό προσανατολισμό και εξεύρεσης λύσεων για την ΠΑΕ. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν την πρόθεση τους να συνεισφέρουν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο για το αρχικό κεφάλαιο έναρξης της ΠΑΕ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!