«Από τον Άννα στον Καϊάφα»… η απόφαση για το μέλλον του Πανδραμαϊκού

0
567

Ούτε την περασμένη Παρασκευή 22 Ιουλίου, όπως είχε δεσμευθεί η ΕΠΟ, ανακοινώθηκε το τι πρόκειται να συμβεί με την υπόθεση του Πανδραμαϊκού, αν δηλαδή θα ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ή όχι. Φυσικά το ίδιο συνέβη και με τις υποθέσεις της Κοζάνης και όλων των υπολοίπων ομάδων που συμπαρασύρονται από την απόφαση του CAS.
Λογικά, η αγωνία όλων παίρνει παράταση, με νέο χρονικό πλαίσιο την εβδομάδα που διανύουμε όπου περιμένουμε, πλέον, την περιβόητη «συμπληρωματική ερνημεία» από το CAS.
Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Πανδραμαϊκού, νομικοί κύκλοι με τους οποίους είναι σε επαφή η Διοίκηση του Πανδραμαϊκού αναφέρουν ότι υπάρχει αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης καθώς ο Πανδραμαϊκός κινήθηκε πολύ πιο σωστά από την Κοζάνη. Η διαφορά στον τρόπο διεκδίκησης του Πανδραμαϊκού με αυτόν της Κοζάνης είναι η εξής:
Η διοίκηση του Πανδραμακού, μέσω της δικαιοσύνης και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, προσέβαλε τη βαθμολογία εξαντλώντας τα ένδικα μέσα της χώρας μας, ενώ η Κοζάνη ουδέποτε προσέβαλε την επικύρωση της βαθμολογίας αλλά ούτε και εξάντλησε όλους τους βαθμούς αθλητικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια αυτό που «βοηθά» τον Πανδραμαικό και ουσιαστικά το αποδέχτηκε η ΕΠΟ (σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες) είναι ότι η ομάδα της Κοζάνης σκόπιμα απέφυγε το Διαιτητικό Δικαστήριο ενώ ο Πανδραμαϊκος έδειξε έμπρακτα εμπιστοσύνη στα εθνικά δικαστικά όργανα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ