Αποχώρηση του Αλέξανδρου Ψωμά από το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου

0
284

Την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου έκανε γνωστή ο υποψήφιος Αλέξανδρος Ψωμάς από την Προσοτσάνη.

Σε δημόσια επιστολή του σχετικά με την παραίτηση ανέφερε:

«Φίλες και Φίλοι,
Συμμετέχω ενεργά τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μου, με γνώμονα την προσφορά στους συνανθρώπους μου. Πριν λίγους μήνες γνωστοποίησα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου.
Με την δήλωσή μου αυτή θέλω να κάνω γνωστή την αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου και να σας κάνω γνωστό τον λόγο προκειμένου να αποφευχθούν άτοπα συμπεράσματα και εύκολοι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό μου.
Η επιλογή να συμπεριληφθούν 5 υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου, με καταγωγή από τον Δήμο Προσοτσάνης, καθιστά αρχικά αδύνατη στην πράξη την δυνατότητα εκπροσώπησης του Δήμου Προσοτσάνης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και επιπλέον καθιστά πολύ δύσκολη την εκλογή των υποψηφίων, για τον απλούστατο λόγο ότι ο πληθυσμός του Δήμου Προσοτσάνης αντιστοιχεί μόλις στο 10% του πληθυσμού του Νομού μας με αποτέλεσμα την συλλογή μικρού αριθμού ψήφων των υποψηφίων με συνέπεια την μη εκλογή τους στο Περ. Συμβούλιο.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εκτίμηση και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο το προηγούμενο διάστημα και παραμένω ενεργός πολίτης για το κοινό καλό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ