Αποκαλυπτικά νούμερα για το νοσοκομείο

-101.702 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ 2023 ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ -ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

0
535

Στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Νοσοκομείου της Δράμας, στην εξυπηρέτηση δεκάδων χιλιάδων ασθενών κάθε χρόνο, αλλά και στην εδραίωση αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες του Νομού Δράμας, ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες το Νοσοκομείο της Δράμας.
Τα στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου για ολόκληρο το 2023 και αποτυπώνουν την επιτακτική ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του νοσηλευτικού ιδρύματος, όχι μόνο σε εξοπλισμό και υποδομές, τομείς στους οποίους έγιναν και γίνονται σημαντικά βήματα, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά μέσα στο 2023 στα χειρουργεία του νοσοκομείου Δράμας εξυπηρετήθηκαν 984 περιστατικά της Χειρουργικής Κλινικής, 375 περιστατικά της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής, 38 περιστατικά της Οφθαλμολογικής Κλινικής, 747 περιστατικά της Ορθοπεδικής Κλινικής, 138 περιστατικά της Ουρολογικής Κλινικής, 325 περιστατικά της Κλινικής ΩΡΛ. Οι 904 από αυτές τις περιπτώσεις ήταν μικρές επεμβάσεις, οι 943 μεσαίες επεμβάσεις και οι 735 μεγάλες επεμβάσεις, 175 βαριές επεμβάσεις και 2 εξαιρετικά βαριές επεμβάσεις.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!