Αποκαταστάθηκαν οι διακοπές στην υδροδότηση

0
4052

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε την Τετάρτη από διακοπή της ΔΕΗ στα μηχανήματα της ΔΕΥΑΔ με αποτέλεσμα να αδειάσει τελικά η δεξαμενή του Κορυλόβου και να δημιουργηθεί ζήτημα που κατέληξε σε διακοπή της υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές της πόλης.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα όταν έγινε αντιληπτό από την ΔΕΥΑΔ και η υδροδότηση αποκαταστάθηκε στον ταχύτερο δυνατό χρόνο με την χρήση ακόμη και των εφεδρικών αντλιών προκειμένου να γεμίσει όσο γίνεται γρηγορότερα η δεξαμενή.
Πρόβλημα με την υδροδότηση και κατά συνέπεια ταλαιπωρία για τους κατοίκους παρουσιάστηκε σε σημεία της πόλης που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο όπως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην περιοχή βόρεια των Εκπαιδευτηρίων κλπ.
Η προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης της ΔΕΥΑΔ για χθες Πέμπτη απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα δημιούργησε λιγότερο πρόβλημα καθώς σε κάποιες περιοχές δεν υπήρξε καθόλου διακοπή της υδροδότησης ενώ στις 11 περίπου το πρωί η υδροδότηση αποκαταστάθηκε πλήρως σε όλες της περιοχές.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάσος Χατζηγιάννης είπε ότι “Αυτό που μας ενοχλεί στη ΔΕΥΑΔ και στον δήμο Δράμας είναι η ταλαιπωρία του κόσμου η οποία δεν θα πρέπει να υπάρχει για κανένα λόγο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για τους συνδημότες μας και για αυτό αγωνιζόμαστε. Λυπούμαι για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αν και δεν ήταν λόγος δικής μας υπαιτιότητας αρχικά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!