Αποσύρεται από την άνοδο στη Γ’ Εθνική η Α.Ε. Αμπελοκήπων

0
7924

Παρελθόν από τον πάγκο της Α.Ε. Αμπελοκήπων ο Γιάννης Ιωαννίδης

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Α.Ε. Αμπελοκήπων ο Γιάννης Ιωαννίδης ύστερα από 30 μήνες και 3 σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Το 2017 ο Γιάννης Ιωαννίδης πήγε στην ομάδα με στόχο τη σωτηρία, κάτι που φάνταζε τότε πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα είχε μείνει αρκετά πίσω και ήταν στην ουρά της βαθμολογίας. Στο τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Ιωαννίδης έσωσε την ομάδα κάνοντας την έκπληξη.
Την περσινή χρονιά ξεκίνησε με στόχο την εξασφάλιση της σωτηρίας και μια καλή πορεία στην Α’ κατηγορία και έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις μέχρι τέλους το πρωτάθλημα με τον Πανδραμαϊκό κάνοντας μια αξιόλογη πορεία στην Α’ ΕΠΣ.
Φέτος από την αρχή της χρονιάς ο πήχης ανέβηκε και ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δράμας και η κατάκτηση του Κυπέλλου, κάτι το οποίο η ομάδα κατάφερε μέχρι που σταμάτησε το πρωτάθλημα. Αλλά μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία της ομάδας, καθώς οι προπονήσεις γίνονταν καθημερινά κατά τη διάρκεια της σεζόν, η προετοιμασία ξεκίνησε πιο νωρίς απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες και ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε όλη τη χρονιά, γι’ αυτό και τερμάτισε αήττητη, με το σύνθημα του Γιάννη Ιωαννίδη και των συνεργατών του να είναι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Αμπελοκήπων και η ανάρτηση του Γιάννη Ιωαννίδη σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο σημερινό φύλλο των “Χ” στα περίπτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ