Αστέρας Κουδουνίων – Μπάμπης Ζεκερίδης: Χώρισαν, πριν καν ξεκινήσουν, οι δρόμοι τους

0
343

Νέος προπονητής ο Άγγελος Θεοδωρίδης


Με το «αριστερό» ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Αστέρα Κουδουνίων, καθώς τερματίστηκε άδοξα η συνεργασία του με τον Μπάμπη Ζεκερίδη, ο οποίος επικαλέστηκε έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αποχώρησε από τον σύλλογο σαν φίλος. Βέβαια, η «ποδοσφαιρική πιάτσα» αναφέρει ότι ο κ. Ζεκερίδης δεν βρήκε επαρκές το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και για τον λόγο αυτό δεν θέλησε να μείνει στον Αστέρα, η ουσία όμως της υπόθεσης είναι ότι οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς εντάσεις.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που προαναφέραμε, υπάρχει ένα ελαφρυντικό στους διοικητικούς παράγοντες των Κουδουνίων, οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα τους, καθώς διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και πιθανόν οι παίκτες τους να παίρνουν «από τη σημαία» παράταση των διακοπών τους.
Μπορεί ο Μπάμπης Ζεκερίδης να αποχώρησε από τον πάγκο των Κουδουνίων, δεν άργησε όμως να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος ακούει στο όνομα Άγγελος Θεοδωρίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ