Άξιοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Χειροσφαίρισης οι Βετεράνοι Δράμας

0
591

Εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε «θηρία» του Παγκόσμιου Χάντμπολ πραγματοποίησε η ομάδα των Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που διεξήχθη στην Κροατική πόλη Mhwc από 19 έως και 22 Μαΐου.
Η ομάδα μας αγωνίσθηκε στην κατηγορία +35, +40 και τοποθετήθηκε στον β’ όμιλο μαζί με τη σλοβακική MH SLOVAKIA, την πολωνική DZIK WARSZAWA και τη ρουμανική GB MERASPORT.
Τα αποτελέσματά της ήταν: νίκη με την GB MERASPORT με σκορ 10-9 και ήττες με DZIK WARSZAWA με σκορ 13-9, MH SLOVAKIA σκορ 18-5.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες από τις οποίες έχασαν οι Βετεράνοι της Δράμας κατέκτησαν την 1η και 3η θέση στην τελική κατάταξη.
Άξιο αναφοράς αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ένα από τα μέλη της ομάδας μας, ο Απόστολος Οικονόμου, ενσωματώθηκε στην αποστολή προερχόμενος από το Μόναχο, όπου διαμένει.
Όλοι όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση έκαναν λόγο για φοβερή εμπειρία, την οποία θα επιδιώξουν να ζήσουν και του χρόνου, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα τέτοιου επιπέδου τουρνουά.

Στην αποστολή της ομάδας μας συμμετείχαν οι: Στέφανος Χατζηνικολάου (11 γκολ), Περικλής Βελλίκης, Κων. Παγωνίδης, Κυριάκος Μυστικός (1 γκολ), Ελευθέριος Μπαρουξάκης, Γιώργος Καραγιάννης (1 γκολ), Δημήτρης Νέλκος (2 γκολ), Βασίλης Πολυτάρχης (1 γκολ), Δημήτρης Ιορδανίδης (3 γκολ), Αυξέντιος Σερταρίδης (1 γκολ), Παναγιώτης Σαπανίδης (1 γκολ), Σάββας Ηλιάδης, Αλέξιος Καραγιάννης, Σταύρος Ηλιάδης, Απόστολος Οικονόμου και Βασίλης Μπαρλιάτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ