Με τρεις δυνατές ομάδες και 17 αθλήτριες, ο Σύλλογος Ενόργανης Ρυθμικής Γυμναστικής Δράμας (ΣΕΡΓ) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Βαλκανικό και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (World Cup – Mediterranean Countries Balkan Games), που διεξήχθη από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου στη Λάρισα.
Η διοργάνωση, η οποία φιλοξενήθηκε φέτος στη χώρα μας, τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (IFAGG), φιλοξένησε 224 συμμετοχές από 22 χώρες και συνολικά πάνω από 1.600 αθλήτριες, καθιστώντας τη μία από τις σημαντικότερες φετινές διεθνείς συναντήσεις του αθλήματος.

Παράλληλα, οι ομάδες του συλλόγου σημείωσαν ακόμη δύο σημαντικές διακρίσεις, κατακτώντας την 4η θέση στο Long Program με τις αθλήτριες ηλικίας 12-14 ετών και την 5η θέση στο Short Program με τις αθλήτριες ηλικίας 10-12 ετών.
Η συμμετοχή σε μία τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση αποτέλεσε, όπως υπογράμμισαν οι προπονήτριες του συλλόγου, μια μοναδική ευκαιρία για τα κορίτσια να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από άλλες χώρες και να βιώσουν τη χαρά της εκπροσώπησης του συλλόγου και της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν οι δυο καλύτερες ομάδες από κάθε χώρα ανά ηλικιακή κατηγορία με τις αθλήτριες του Συλλόγου Ενόργανης Ρυθμικής Γυμναστικής Δράμας να καταφέρνουν να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον υψηλού επιπέδου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
Τις αθλήτριες στη Λάρισα συνόδεψαν οι προπονήτριες Βασιλεία Κερατίδου, Αθηνά Αντωνιάδου και Ειρήνη Παπασταφίδα.
Χάλκινο μετάλλιο και πολύτιμες εμπειρίες για τις ομάδες του ΣΕΡΓ στο Βαλκανικό και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής στη Λάρισα
Με αξιοσημείωτη παρουσία και μία θέση στο βάθρο ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι αθλήτριες του συλλόγου